Startpagina » GPS ROUTES » 2011/12 » GPS 3/2012: Ammergau | Zwitserland | Italië

GPS 3/2012: Ammergau | Zwitserland | Italië

atnl1203-ammergau

01-atnl1203-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 3/2012: toeren, tips en informatie over de italiaans regio’s Monte Grappa, Dolomiti Bellunesi en Piemonte. En over de zwitserse regio’s Graubünden en Berner Oberland. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

Spontaan naar Beieren

De nieuwe Triumph Tiger 800 XC stond als testmachine op ons te wachten en de weersverwachting voor het weekend was prima. Dus besloten we samen met lezers van ALPENTOURER een last-minute trip door het Ammergau in Beieren te maken.

Download GPS en kaart

Sterren in Graubünden

Bad Ragaz is een ideale uitvalsbasis voor dagtochten in het oosten van Zwitserland en de grensgebieden van Oostenrijk en Italië. En na een lange dag op een Harley-Davidson tank je ‘s avonds nieuwe energie in het Grand Resort.

Download GPS en kaart

De onbekende Dolomieten

Het nationaal park ‘Dolomiti Bellunesi’ in de Noord-Italiaanse Alpen is een gedroomd vertrekpunt voor dagtochten door de Dolomieten. Vooral als de drukte op de bekende routes in het gebied je even teveel is.

Download GPS en kaart

Zwitserse parel

Gruyères, Fribourg, Murten: het zijn plaatsnamen die we hooguit kennen van de borden langs de Zwitserse snelweg. Dat is jammer, want de streek met zijn historische stadjes, uitstekende keuken en lieflijk glooiende landschap is een kennismaking meer dan waard.

Download GPS en kaart

Bijzondere berg

De Monte Grappa in de Italiaanse Alpen is door het lot getekend. Niet alleen soldaten hebben de berg proberen te veroveren, ook motorrijders willen hem bedwingen. Onderweg getuigen vele monumenten van de menselijke wreedheid.

Download GPS en kaart

Smullen van Piemonte

Wie van lekker eten houdt, moet in de streek Piemonte in Noord-Italië uitkijken dat het motorrijden er niet bij inschiet. Want een maaltijd duurt hier altijd langer dan je denkt, en de lokale specialiteiten zijn zo lekker dat je al het andere dreigt te vergeten.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Nieuwe gelamineerde wegenkaarten

We hebben ons aanbod van gelamineerde wegenkaarten enorm uitgebreid. Meer dan een dozijn Comfort Maps over mooie Europese bestemmingen zijn toegevoegd.

ALPENTOURER 4/2017

ALPENTOURER BENELUX-editie 4/2017 met toeren, tips en informatie over mooie toertochten in Duitsland en een rij-indruk over die nieuwe Honda X-ADV.

Moto Guzzi Open House

Moto Guzzi viert 50 jaar V7

Tijdens Moto Guzzi Open House van 8 tot 10 september 2017 staan de poorten van de historische fabriek open voor vrienden, fans en geïnteresseerden.