Startpagina » GPS ROUTES » 2013 » GPS 2/2013: Franse Pyreneeën

GPS 2/2013: Franse Pyreneeën

atnl1302-pyreneeen

01-atnl1302-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2013: met drie toertochten door de Pyreneeën – de perfecte motorbestemming. En een overzicht over 52 mooie Alpenpassen. PLUS: Toscana, Sardinië en Corsica. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

In den beginne

Als een muur scheiden de Pyreneeën het Iberische schiereiland af van de rest van Europa. Heel geleidelijk worden de bergen hoger en hoger, en al snel kom je erachter dat het landschap hier veel meer omvat dan toppen en dalen.

Download GPS en kaart

Hautes Pyrénées: plaisir pur

Steile hellingen, verlaten dalen en praktisch uitgestorven passen vormen de heilige drie-eenheid van de Pyreneeën. Bovendien word je er omringd door cultuur en geschiedenis. Kortom, de perfecte motorbestemming.

Download GPS en kaart

Slotetappe

Tussen de Pic du Midi en de golven van de Atlantische Oceaan wachten ettelijke kilometers met talloze bochten. Je hebt er een geweldig uitzicht op het hooggebergte en wordt ondergedompeld in geschiedenis en religie.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Nieuwe gelamineerde wegenkaarten

We hebben ons aanbod van gelamineerde wegenkaarten enorm uitgebreid. Meer dan een dozijn Comfort Maps over mooie Europese bestemmingen zijn toegevoegd.

ALPENTOURER Benelux 3/2017

ALPENTOURER BENELUX-editie 3/2017 met toeren, tips en informatie over de hele Alpen. Plus: de Harley-Davidson toermodellen voor 2017.

Licht alternatief voor harde koffers

Met de ENDURANCE Click zijkoffers introduceert Touratech een lichte en waterdichte serie zachte koffers.