Startpagina » GPS ROUTES » 2013 » GPS 3/2013: Oostenrijk | Slovenië | Trentino

GPS 3/2013: Oostenrijk | Slovenië | Trentino

atnl1303-kaiserjaeger

01-atnl1303-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 3/2013: toeren, tips en informatie over de moiste regio’s in Italië, Oostenrijk en Slovenië. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

Het milde oosten

Bikers uit Wenen zoeken hun kicks in het Mühlviertel en Waldviertel. Reden genoeg om uit te vissen of die regio de reis vanuit Nederland waard is. We verklappen het alvast: zeker weten!

Download GPS en kaart

Audiëntie bij de Keizer

Kaisergebergte, Kaiserschmarrn, Kaiserwetter, Königsee… in het majestueuze Oostenrijkse alpenland is de monarchie ook honderd jaar na haar val alomtegenwoordig. De kers op de taart zijn de prachtige hooggelegen wegen, bergmeren en de hoogste waterval van het land.

Download GPS en kaart

Sloveense pareltjes

Als je nog niet in Slovenië bent geweest, wordt het hoog tijd om er naartoe te gaan, vinden we. Het kleinste alpenland heeft veel te bieden. Niet in de laatste plaats een pasovergang uit de absolute topklasse: de Vršić.

Download GPS en kaart

Italië even anders

Zuid-Tirol en de Dolomieten kennen we allemaal wel, maar wat dacht je van Trentino? Een stukje ten zuiden van Bolzano vind je historische stadjes en mooie dorpen, maar ook wegen met fraaie bochten. Bovendien tref je er sporen van de Eerste Wereldoorlog aan.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Nieuwe gelamineerde wegenkaarten

We hebben ons aanbod van gelamineerde wegenkaarten enorm uitgebreid. Meer dan een dozijn Comfort Maps over mooie Europese bestemmingen zijn toegevoegd.

Sölkpasweg

Sölkpas blijft na stormen gesloten tot 2018

De onder motorrijders geliefde Sölkpas in de Oostenrijkse deelstaat Steiermark blijft tot de start van het seizoen 2018 gesloten.

Moto Guzzi Open House

Moto Guzzi viert 50 jaar V7

Tijdens Moto Guzzi Open House van 8 tot 10 september 2017 staan de poorten van de historische fabriek open voor vrienden, fans en geïnteresseerden.