Startpagina » NIEUWS » Motoren & Bagage » Honda introduceert de Adventure week

Honda introduceert de Adventure week

Honda Motor Europe introduceert de Adventure week, waarbij de verschillende topmodellen uit dit populaire segment een week lang centraal staan. Voor de Benelux is de Adventure week gepland van 22 t/m 28 mei aanstaande. Tijdens deze week staan alle motoren uit het Honda Adventure segment centraal.

Allereerst de totaal nieuwe en unieke X-ADV, waarbij ADV zowel voor Adventure als Advanced staat. Verder natuurlijk de populaire Africa Twin. Bijna 30 jaar geleden won Honda de Parijs-Dakar Rally. Maar laten we ook de NC750X en beide VFR modellen; de Crosstourer en Crossrunner, niet vergeten. Dus of u nu een beginnende rijder bent of een doorgewinterde pro, er is altijd een Honda Adventure-motorfiets te vinden.

Tevens zijn veel van de Honda Adventure modellen geroemd om de unieke Dual Clutch Transmission (DCT) technologie. Een technologie waarbij de focus compleet naar de rijder gaat, omdat het rijden zelf zo eenvoudig mogelijk gemaakt wordt. Verschillende rijmodi (Drive en Sport) waarbij manueel schakelen, met een druk op de knop, ook nog steeds mogelijk is.

Gedurende de Honda Aventure week staan alle demo motoren bij de dealers klaar om een proefrit te maken en zelf het avontuur te ervaren. Kijk hier voor een dealer in de buurt en boek snel een afspraak.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Nieuw: de Honda Adventure collectie

Speciaal voor de Africa Twin heeft Honda een kledinglijn ontworpen.

EICMA-Trend: kleine reisenduro’s

Motorrijden is weer sexy. De grote motorbouwers presenteren voor 2017 kleine en vaak gunstig geprijsde reisenduro’s.

Verkoop motoren zit weer in de lift

Na jaren van misère zit de verkoop van motoren weer in de lift, zowel in Nederland als in België.