ISTRIË-KVARNER gelamineerd 1:150.000

9,90

Deze gelamineerde wegenkaart met reliëfweergave beslaat heel Istrië en Kvarner plus de eilanden Cres, Lošinj, Krk en Rab. De schaal is 1:150.000.

Op voorraad

Beschrijving

Deze gelamineerde wegenkaart met reliëfweergave beslaat heel Istrië en Kvarner plus de eilanden Cres, Lošinj, Krk en Rab. Ook is een deel van het mooie kustweg, de Jadranska Magistrala, tot Karlobag goed te zien. De schaal is 1:150.000, wat hem bijzonder geschikt maakt voor toertochten.

De kaart is ook voorzien van een nieuw vouwsysteem. Doordat de individuele kaartdelen duidelijk zijn gescheiden, verdwijnt er geen belangrijke informatie meer in de vouw. Dichtgevouwen heeft de kaart de afmetingen 110 x 240 millimeter, en opengevouwen 1.005 x 480 millimeter. Hij is aan beide zijden gelamineerd en daardoor scheur- en weerbestendig en tevens beschrijfbaar met een afwasbare markeerstift.

Naast een uitgebreid overzicht van de wegen zijn ook alle veerverbindingen in het gebied vermeld. Daarnaast vind je vermeldingen van bezienswaardigheden, campings,  hotels en – heel belangrijk – benzinestations. Ondanks de vele details is de kaart goed leesbaar en overzichtelijk. Een must voor je motorvakantie in Istrië en Kvarner!

Extra informatie

Gewicht 0.150 kg
Afmetingen 24 x 11 x 0.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ISTRIË-KVARNER gelamineerd 1:150.000” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…