MONTENEGRO gelamineerd 1:250.000

10,90

Deze gelamineerde wegenkaart met reliëfweergave beslaat heel Montenegro, het mooie noorden van Albanië en het zuidwesten van Serbië. De schaal is 1:250.000.

Beschrijving

Door ons voor jou ontdekt!

Deze gelamineerde wegenkaart met reliëfweergave beslaat heel Montenegro, het mooie noorden van Albanië en het zuidwesten van Serbië. De schaal is 1:250.000, wat hem bijzonder geschikt maakt voor toertochten.

De kaart is ook voorzien van een nieuw vouwsysteem. Doordat de individuele kaartdelen duidelijk zijn gescheiden, verdwijnt er geen belangrijke informatie meer in de vouw. Dichtgevouwen heeft de kaart de afmetingen 110 x 240 millimeter, en opengevouwen 1.005 x 480 millimeter. Hij is aan beide zijden gelamineerd en daardoor scheur- en weerbestendig en tevens beschrijfbaar met een afwasbare markeerstift.

Naast een uitgebreid overzicht van de wegen zijn ook alle veerverbindingen in het gebied vermeld. Daarnaast vind je vermeldingen van bezienswaardigheden, campings,  hotels en – heel belangrijk – benzinestations. Ondanks de vele details is de kaart goed leesbaar en overzichtelijk. Een must voor je motorvakantie in Montenegro en Albanië!

Print Friendly, PDF & Email

Extra informatie

Gewicht 0.235 kg
Afmetingen 24 x 11 x 0.5 cm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MONTENEGRO gelamineerd 1:250.000” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…