Aanbieding!

Spring Offroad Summer motorkousen

18,95 14,95

De Spring Offroad Summer motorkousen houden je voeten ook tijdens langdurige ritten droog en op een aangenaam temperatuurtje. De speciale beschermzones en de anatomische vorm creëren een optimaal gevoel van welbehagen.

Wissen
SKU: Spring 2101 Categorie: Tags: , ,

Beschrijving

Functionele offroad motorkousen van de Italiaanse kousenspecialist Primavera bieden optimaal comfort in onze motorlaarzen. Al bij de eerste pasbeurt viel ons de fijne structuur op, gecombineerd met een innovatieve, anatomisch verantwoorde voet met multicontactzones, geïntegreerde vulling en ventilatie.

De Spring Touring Summer motorkousen houden je voeten ook tijdens langdurige ritten droog en op een aangenaam temperatuurtje. De speciale beschermzones en de anatomische vorm creëren een optimaal gevoel van welbehagen. Er zijn verdere variaties voor zomer (rood-zwart) en winter (blauw-zwart) verkrijgbaar.

Het gebruik van synthetisch materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm en functionaliteit: 50% Dryarn, 28% polyamide, 14% Prolen, 5% lycra, 3% Cordura. De sokken onderscheiden zich vooral met hun verstevigingen aan het binnenbeen, hakken, tenen, wreef en enkel, waardoor ze tegen een stootje kunnen.

De lichte compressiewerking en het optimale voetklimaat hebben zich tot nu toe bewezen bij temperaturen tussen de 10 en 35 graden. Verkrijgbaar in de maten S (35-38), M (39-41), L (42-44) en XL (45-47).

De comfortband met compressie-ondersteuning en de extra dunne, nauw aansluitende stof zorgen voor een goede pasvorm, ook als je beweegt. De vlakke naad bij de tenen voorkomt dat de kousen tijdens lange ritten op die plek hinderlijk schuren. Bovendien zijn de kousen specifiek gemaakt voor de linker- en rechtervoet en ook als zodanig gemarkeerd.

LET OP: Kies de juiste maat!

Print Friendly, PDF & Email

Extra informatie

Gewicht 0.235 kg
maat sokken

L (42-44), M (39-41), S (35-38), XL (45-47)

Andere suggesties…