Alpentourer Benelux
facebook instagram youtube website email custom 

ALPENTOURER ACTUEEL

ALPENTOURER 4-2023

ALPENTOURER 4-2023

ALPENTOURER 4-2023 biedt je reportages over bestemmingen in Asturië, Andalusië en Italië. Plus een rij-test van de Honda NT1100 met DCT.

Inhoud 4-2023

Hier kun je de reportages en alle andere onderwerpen van deze uitgave uitgebreid bekijken. lees verder …
ALPENTOURER 4-2023 ALPENTOURER digitaal 4-2023
Zuid-Europa

Voorwoord 4-2023

We denken dat je wel in de stemming bent voor een paar fijne zonbestemmingen voor de komende herfst en het volgende voorjaar. In Zuid-Europa bijvoorbeeld …
lees verder
atnl-abo-digitaal
atnl-abo-print
atnl-abo-plus

Je ALPENTOURER abonnement wordt verzorgd en gefactureerd door Abonnementenland - met contactadressen in Nederland en België.

De Nederlandse klantenservice is te bereiken per telefoon op 0251 257924 of per e-mail: klantenservice@aboland.nl.
De contactgegevens voor de klantenservice in België zijn 028 085523 en per e-mail: klantenservice@abonnementenland.be.
ALPENTOURER 1/2024 verschijnt begin december 2023 - met mooie bestemmingen in Scandinavië. Als je vragen hebt over ALPENTOURER nem contact op met de redactie.
ATNL-Claim

NIEUW IN DE WEBSHOP

Jadranska Magistrala

ROADBOOK Jadranska Magistrala (Duitstalig)

Het is al heel lang een van de droomwegen van Europa: de Jadranska Magistrala, de 1000 kilometer lange kustweg van Slovenië via Kroatië en Bosnië & Herzegovina naar Montenegro. Reisgids (Duitstalig) met twee aparte gefolieerde wegenkaarten.

NAVIGATOR Noorwegen (reisgids Duitstalig)

De vele mogelijke combinaties van de elf voorgestelde routes vormen een solide raamwerk voor een reis naar Noorwegen. Meer dan 400 POI's met coördinaten, gratis GPS-download van de routes.
Noorwegen Navigator reisgids
ROADBOOK Route des Grandes Alpes (Duitstalig)

ROADBOOK Route des Grandes Alpes (Duitstalig)

Het is al jaren een van de absolute droombestemmingen in Europa: de Franse hoogalpenweg Route des Grandes Alpes. Reisgids (Duitstalig) met een aparte gefoolierde wegenkaart.

Meer Duitstalige reisgidsen van MoTourMedia

Meer nieuwe MoTourMaps

gelamineerde wegenkaarten voor planning en onderweg

De nu al 16 beschikbare MoTourMaps zijn dubbelzijdig gelamineerde wegenkaarten met een nieuw vouwsysteem. Door de duidelijke scheiding van de individuele kaartdelen verdwijnt er geen informatie meer in de vouw. Ze zijn ook beschrijfbaar en wasbaar, uiterst scheurvast en duurzaam, en geschikt voor alle weersomstandigheden. De kaarten zijn gemakkelijk te lezen en geven alle essentiële informatie, zoals: huidig wegennet, wegnummering, afstanden in kilometers, nationale parken, reliëfkaart, plaatsindex en een drietalige legenda: Duits, Engels, Nederlands.
Vier nieuwe titels zijn in juni verschenen, waaronder: Sardinia 1:330.000, ISBN 978-3-939997-75-7, € 12,80

ALPENTOURER REISGIDS in de Nederlandse taal

Motorvakanties in ZUID-DUITSLAND

Het zuiden van Duitsland heeft het goed. Het is bedekt met fijne motorwegen die net zo uitnodigend zijn voor weekendtochten als voor langere reizen. Dit begint in het Sauerland en gaat verder ten zuiden van de Main. Hier vind je juweeltjes als het Odenwald of Fränkische Schweiz en highlights als het Zwarte Woud en de Ammergauer Alpen. Het Deutsche Alpenstraße lokt op het asfalt en de Klassikerstraße naar de wortels van Goethe – met veel insidertips van de auteurs.
ISBN 978-3-939997-50-4, € 15,00 (plus verzending)
55 alpenpassen
55 Alpenpassen
ISBN 978-3-939997-19-1
€ 15,00 (plus verzending)
100 pas- en bergwegen
100 pas- en bergwegen
ISBN 978-3-939997-47-4
€ 15,00 (plus verzending)
Toeratlas Europa
Toeratlas 2de editie
ISBN 978-3-939997-22-1
€ 15,00 (plus verzending)

NIEUWS OP ALPENTOURER.NL

motorjeans roadskin tanaris elite

Veilige motorjeans

Motorjeans zijn er in alle soorten en maten te koop. Maar slechts enkele ervan hebben de hoogste veiligheidsklasse AAA, zoals de Roadskin Tanaris Elite.
lees verder …

Ferry naar Ierland

Wie het Brexit-eiland wil omzeilen, kan nu een alternatieve route nemen met DFDS: een rechtstreekse ferry naar Ierland, namelijk van Duinkerken naar Rosslare.
lees verder …
DFDS ferry naar Ierland
Touratech jerrycan Voyager

Touratech jerrycan Voyager

Als je afgelegen gebieden in Europa verkent, wil je misschien een paar extra liter brandstof bij je hebben. De Touratech jerrycan Voyager bevat twee liter.
lees verder …

Perfecte accommodatie

In het gebied van de Grossglockner Hochalpenstraße gaat het hart van motorrijders sneller kloppen - in Gasthof Der Bärenwirt & Chalet Grossglockner.
lees verder …
Grossglockner accommodatie
TILSBERK Head-Up-Display

Tilsberk Head-Up Display

Ongeveer een jaar geleden kwam de Tilsberk Head-Up Display van Digades op de markt. Nu is daar de verbinding met de Calimoto navigatie-app aan toegevoegd.
lees verder …

Tolwegen in de Alpen

Voor sommige passen en bergwegen in de Alpen moet tol betaald worden. Hier is een overzicht met de belangrijkste tolwegen en hun huidige tarieven. lees verder …
tolwegen

ALPENTOURER.NL - een webshop om te snuffelen en te ontdekken

atnl-motoskiveez-nl
adventure-skiveez
MOTO-SKIVEEZ® zijn functionele underbroeken met pad ontwikkeld voor motorrijders. De verschillende pads helpen niet alleen drukklachten maar ook huidirritatie verminderen. Voor een revolutionaire draagcomfort.
In samenwerking met een Duitse fabrikant met affiniteit voor motoren, die in Europa produceert, werden de ALPINE LEGENDS Traveler Bags en het Traveler Case - de door ALPENTOURER ontwikkelde slimme binnentassen voor zijkoffers en topkoffers - gemaakt.
Alpine Legends Traveler Bag
VIDEO: Pak beter in met deze tassen

Video: binnentassen getest

Hoe de door ALPENTOURER ontwikkelde binnentassen voor aluminium koffers het doen in de praktijktest. Lees bericht (in het Nederlands) en bekijk het video (Duitstalig)

Klaar voor het seizoen? Dit kan nog nuttig zijn.

accu reistandenborstel
Een compacte elektrische reistandenborstel met accu en USB-oplaadkabel.
Een robuuste XL-toilettas voor motorrijders die je ook kunt ophangen.
De Cool-Butler met 6 liter opbergruimte past echter in elke topcase.
mobiele accucompressor
Mobiele accucompressor met geringe gewicht en compacte afmetingen.
mobiele starthulp 12000 mAh
Weer- en schokbestendige starthulp met 12.000 mAh powerbank.
mobiele starthulp 6000 mAh
Compacte motorfiets noodstartkit met 6.000 mAh powerbank.
atnl-kleding-nl
Een selectie van feel-good shirts en jassen voor motor en vrije tijd geproduceerd in een premium mix van huidvriendelijk biokatoen en robuust synthetische vezels met UPF50+. Deels toot maat 5XL! PLUS: Merinos ondergoed. De beste baselayers gemaakt van 100% merinowol. Hoge functionaliteit uit natuurlijke grondstoffen.
BLACK EDITION heren-shirt lange mouwen

Black Edition shirts

Het BLACK EDITION feel-good shirt met lange mouwen voor motor en vrije tijd. Een premium mix (50/50) van huidvriendelijk biokatoen en en functionele synthetische vezels. UV-bescherming UPF50+!

Compressie-kousen

Met deze zorgvuldig ontwikkelde en hoogwaardig vervaardigde compressie-kousen van merino-wolmixstof bent je op alle temperaturen voorbereid. Bijzonder licht materiaal met hoge thermische prestaties. Beschikbaar in drie kleuren en vier uniseks maten.

MERINOS. De fijnste baselayers voor motorreizigers.

EERDER IN ALPENTOURER

ALPENTOURER 3-2023 Oostenrijk en Slovenië

ALPENTOURER 3-2023

ALPENTOURER 3-2023 biedt je reportages over bestemmingen in Oostenrijk & Slovenië: Burgenland, Karawanken, Stiermarken, Tirol en Waldviertel. Plus een rij-test van de Suzuki V-Strom 1050DE.
De 4 nummers 2022 van ALPENTOURER Benelux-editie – voor slechts € 25,00 plus verzending. Bijna 300 pagina's toertochten en tips! Ook digitaal voor € 17,99!

ALPENTOURER SERVICE

schild-motoren

ALPENPASSEN

Dagelijks bijgewerkte informatie over de status van meer dan 400 pas- en bergwegen in de Alpen en Europa – een service van alpenpaesse.de

MOTORWEER

Het actuele weeroverzicht voor je toertocht voor vijf dagen in Benelux, de hele Alpen, de landen rondom de Adriatische Zee en Noord-Europa …
sonne-motor-rood
gps-gegevens

GPS GEGEVENS

De beschikbare gps-gegevens voor vele van onze reportages. Gesorteerd op uitgaven. Gratis te downloaden …

SURF EENS DOOR ONZE WEBWINKEL

alpentourershop-sale
atnl2102-betalen-met

BEZOEK OOK ONZE INFORMATIEVE PARTNERSITES (Duitstalig)

Alpenpassen
Meer dan 1100 bergpassen en wegen in Europa. Bovendien 440+ dagelijks bijgewerkte verkeers-informatie. Hotels, POI downloads en meer ...
Alpenjournal
Actuele informatie over je ontspannende vakantie in de Alpen. Activiteiten, hotels, culinaire highlights. Fascinerende reportages en meer ...
Auvergne-Rhone-Alpes
Inzichten in Frankrijks meest gevarieerde streek: Rhône-Alpes. Nu ook met informatie over Auvergne. Tourtips, reportages, bestemmingen, reisweer ...

Kampeeruitrusting vind je op Tourershop24.de

Camping-Outdoor producten
Tenten, slaapzakken, slaapmatten en nog veel meer. Geoptimaliseerd in grootte en gewicht voor je motor.
Alpentourer Benelux
facebook youtube instagram website email custom