Adverteren in ALPENTOURER

- atnl medias 2022

Sinds 2010 publiceren we in ALPENTOURER Benelux-editie boeiende reisreportages over de mooiste motorroutes van Europa voor onze lezers in Nederland en Vlaanderen. Bovendien zorgen onze aparte productvoorstellingen voor een frisse wind in het motorwereldje.

Voor de lezer is het magazine – nu in de tiende jaargang – inmiddels een vaste waarde geworden. Onze lezers rijden meer motor dan de gemiddelde motorrijder. Ze investeren graag in hoogwaardige kleding en zinvolle accessoires. En ze zijn veel eerder geneigd om tot de aankoop van een nieuwe motor over te gaan.

Deze top-consumenten bereikt u alleen met de Benelux-editie van ALPENTOURER, zonder noemenswaardig strooiverlies. Want ALPENTOURER is en blijft het enige echte magazine voor motorvakanties in Nederland en Vlaanderen.

In onze TARIEFKAART vindt u talrijke mogelijkheden voor samenwerking, print en online. Vier aantrekkelijke edities vormen samen met de veelzijdige social­media activitei­ten een uiterst positieve omgeving voor uw reclameboodschap.

DOWNLOAD PDF

MEDIA CONTACT
MoTourMedia e.K. | Marketing
T +49 (0)202 94.60.02.26 | F +49 (0)202 94.60.02.29
media [at] alpentourer.nl (klik om te zien)

Back to top button