Startpagina » ALPENTOURER magazine » Over ons » ALPENTOURER BENELUX EDITIE

ALPENTOURER BENELUX EDITIE

atnl-magazine-14Het succesverhaal van de Duitstalige ALPENTOURER is kort en juist daarom zo opvallend: in nog geen drie jaar na de eerste special in mei 2006, is het kwaliteitsmagazine voor motortoertochten tussen de Alpen en de Adriatische Zee opgestegen tot de nummer twee in de Duitstalige tijdschriftenmarkt.

En sinds februari 2010 zetten we dit succesverhaal voort in Nederland en België: met de BeNeLux-editie van de ALPENTOURER.

01-atnl1301-titel-400Sinds februari 2010 ALPENTOURER is als Nederlandstalig editie in Nederland en België in de betere tijdschriftenwinkel verkrijgbaar. Natuurlijk in dezelfde hoge kwaliteit als het Duitse voorbeeld. Met fascinerende tourreportages uit de hele Alpen en de landen rondom de Adriatische Zee. Met nieuws en informatie over toermotoren, kleding en accessoires. Met events, hotels en nog veel meer tips voor het reizen op twee wielen. En met een speciale sectie op weekend en stopover tips rondom Nederland en België alsook voor je reis naar de Alpen.

Maar zie voor jezelf: Klik de FLASH-PDF om geselecteerde pagina’s van een ALPENTOURER Benelux-editie in volledig scherm te bekijken!

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Voorwoord 2102 – start in een nieuwe seizoen

Het nieuwe motorseizoen is weer van start gegaan. Met et een berg aan ideeën voor toertochten, reportages en thema’s.

ALPENTOURER 2/2021

In ALPENTOURER 2/2021 vind je uitgebreide tourverslagen voor de Alpenlanden Oostenrijk, Zwitserland en Slovenië. Plus Top-10 bergmeren in de Alpen.