Startpagina » GPS ROUTES » 2011/12 » GPS 2/2011: Duitse Alpenroute | Moezel

GPS 2/2011: Duitse Alpenroute | Moezel

atnl1102-alpenstrasse

at1102nl-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2011: toeren, tips en informatie over de Duitse Alpenroute, Allgäu, Oost-Beieren, het Bodenmeer, het Ennsdal, Opper-Oostenrijk en Oost-Tirol. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen de Alpen en de Adriatische Zee!

Download GPS compleet Kopen
Over ongeveer 450 kilometer voert de Deutsche Alpenstraße van Berchtesgaden naar Lindau. Dat zijn niet alleen vele kilometers motor-rijplezier, maar ook rijkelijk impressies uit een van de mooiste landschappen van Europa – als je er een beetje de tijd voor neemt…

Download GPS en kaart
Ze wordt beschouwd als een van de mooiste rivieren van Duitsland. Haar kronkelingen zijn een legende, de steden rechts en links van de Moezel bijna allemaal bezienswaardige, historische juweeltjes. Voldoende aanleiding voor een weekend-trip.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

GPS 4/2019: Noord-Engeland | Zweden | Isle of Man

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 4/2019: toertochten in Yorkshire, Lake District, Northumberland, Zweden en Isle of Man.

Nieuwe motorkaartenbaken voor den seizoen 2014

De motor-kaartenbak ALPENLANDEN van Bikerbetten (in de Duitse taal) bestaat uit veertien kaarten van de mooiste motorregio’s ...