Startpagina » GPS ROUTES » 2011/12 » GPS 1/2012: Drôme | Ardèche | Rhonedal | Auvergne

GPS 1/2012: Drôme | Ardèche | Rhonedal | Auvergne

at1201-drome

01-at1201nl-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 1/2012: toeren, tips en informatie over de Franse regio’s Drôme, Ardèche, Rhônedal, Provence, Gard, Auvergne, Dordogne, Franche-Comté en Oostenrijk. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen de Alpen en de Adriatische Zee!

Download GPS compleet Kopen

Over eenzame wegen

Het departement Drôme is nog altijd een grote onbekende onder de Franse vakantiebestemmingen. Motorrijders kunnen daar gebruik van maken en via weinig bereden, fantastische kleine wegen nader tot de geur van lavendel komen.

Download GPS en kaart

De drievuldigheid van de Ardèche

Het departement Ardèche staat voor dichtbeboste heuvels met veel bochten, voor pittoreske dorpen met oude stenen huizen en voor culinaire geneugten tussen rode wijn en groene olijvenpasta.

Download GPS en kaart

Op de wijnroute

De regio Rhône-Alpes is een van de grootste wijnproducenten van Frankrijk. Naast de Beaujolais is er ook nog de Côte du Rhône. De liggingen hiervan ten zuiden van Lyon zijn om velerlei redenen een toertocht waard.

Download GPS en kaart

Tochtje op de vulkaan

In het gebied waar nog maar enkele duizenden jaren geleden lavastromen door het landschap vloeiden, liggen tegenwoordig eigenaardig gevormde bergen evenals lieflijke dalen, waar heldere beken doorheen stromen. Aangevuld wordt dit fantastische ensemble door mondaine stadjes, afgelegen dorpen – en kleine wegen waarover het voor velen nog onbekende Auvergne kan worden ontdekt.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Nieuwe reisvideo over de Wild Atlantic Way in Ierland

Bij het bekijken van de videoreportage over Ierland van onze collega Alex Milz a.k.a. Alex On Road kregen we tranen in onze ogen vanwege de herinneringen en het verlangen. Een geweldige film. Kijk uit.

ATNL2101 GPS

GPS 1/2021: Scandinavië special

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 1/2021: toertochten in Scandinavië.