Startpagina » GPS ROUTES » 2013 » GPS 2/2013: Franse Pyreneeën

GPS 2/2013: Franse Pyreneeën

atnl1302-pyreneeen

01-atnl1302-titel-200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2013: met drie toertochten door de Pyreneeën – de perfecte motorbestemming. En een overzicht over 52 mooie Alpenpassen. PLUS: Toscana, Sardinië en Corsica. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

In den beginne

Als een muur scheiden de Pyreneeën het Iberische schiereiland af van de rest van Europa. Heel geleidelijk worden de bergen hoger en hoger, en al snel kom je erachter dat het landschap hier veel meer omvat dan toppen en dalen.

Download GPS en kaart

Hautes Pyrénées: plaisir pur

Steile hellingen, verlaten dalen en praktisch uitgestorven passen vormen de heilige drie-eenheid van de Pyreneeën. Bovendien word je er omringd door cultuur en geschiedenis. Kortom, de perfecte motorbestemming.

Download GPS en kaart

Slotetappe

Tussen de Pic du Midi en de golven van de Atlantische Oceaan wachten ettelijke kilometers met talloze bochten. Je hebt er een geweldig uitzicht op het hooggebergte en wordt ondergedompeld in geschiedenis en religie.

Download GPS en kaart
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

GPS 3/2020: Corsica | Provence | Vaucluse

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 3/2020: toertochten in Corsica, Provence en Vaucluse (Frankrijk).

de toekomst van motorreizen

Voorwoord 3/2020: opmerkingen over de toekomst van motorreizen

Zelden viel het Cheffe zo zwaar als nu om zijn redactioneel commentaar in ALPENTOURER te schrijven. Hij heeft eens nagedacht - over zijn toekomst en die van jou.