Startpagina » GPS ROUTES » 2015 » GPS 2/2015: 100 alpenpassen | Karinthië

GPS 2/2015: 100 alpenpassen | Karinthië

kaernten-tk-44

atnl1502-titelDe beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2015: in Karinthië en de buurlanden Italië en Slovenië heb je de stuurwegen voor het uitzoeken. Ook hebben we een overzicht van de 100 (!) mooiste alpenpassen voor je samengesteld. En we verkennen de legendarische Großglockner Hochalpenstraße – telkens weer een belevenis! Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden in heel Europa!

Download GPS compleet Uitgave kopen

Grenzenloos

In Karinthië zijn de klassieke paswegen als de Nockalmstraße of de Großglockner Hochalpenstraße één groot feest van bochten. Nog meer passenpareltjes vind je aan de andere kant van de Oostenrijkse grens, namelijk in Slovenië en Italië.

Download GPS en kaart

Herfstfest

De ALPENTOURER Lezermeeting 2014 in Scheffau am Wilden Kaiser was een feest. Geweldig motorweer, toertochten over de mooiste alpenwegen en een locatie waarover iedereen enthousiast was. Wat wil je nog meer…? En rondje Großglockner!

Download GPS en kaart

100 droompassen

Sinds 2009 nemen elke twee jaar honderden deelnemers deel aan de ALPENTOURER Passenmarathon. Speciaal voor iedereen die graag passen rijdt, zetten we in het magazine de 100 mooiste in de Alpen voor je op een rijtje. De gps-gegevens hebben we in een pdf voor je verzameld. Bovendien vind je de gegevens van elke pas op de kaart. Klik op de pas, en je ziet de naam en de coördinaten…

Download GPS (als PDF)

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER 2/2019

In ALPENTOURER 2/2019 vind je reportages over Piemonte, het Bodenmeer, de helvetische 'Route 66' en het Appenzellerland. Plus een special over kamperen met de motor.

Moto Guzzi Experience met nieuwe bestemmingen

De Moto Guzzi Experience is een goede gelegenheid om samen met gelijkgestemde zielen de nieuwste modellen van Moto Guzzi uitgebreid te inspecteren.