Startpagina » GPS ROUTES » 2020 » GPS 2/2020: Alpen | Zwarte Woud

GPS 2/2020: Alpen | Zwarte Woud

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 2/2020: toertochten in Beieren, Oostenrijk, Zwitserland en het Zwarte Woud.

PRINT UITGAVE KOPEN DIGITAAL UITGAVE KOPEN DOWNLOAD GPS

We publiceren onze coördinaten in decimale graden, wat ook de basis is in Google Maps. Het eerste getal staat voor de breedtegraad (N), het tweede voor de lengtegraad (E of W). U moet het positieformaat voor de coördinaten in uw navigatiesysteem in de basisinstellingen wijzigen in decimale graden. U vindt hierover een aantekening in uw gebruikershandleiding.

ALPENTOURER abonneren?
Zeker: slechts € 25 voor 4 uitgaves met dubbel-bonus. Klik hier!

ALPENTOURER abonneren

4 reacties

 1. Nicolette Hoogstrate

  goedemiddag. Ik probeer de gpx routes in Basecamp te laden maar ik krijg de mededeling dat er een andere versie van basecamp geinstalleerd is en dat de installatie niet voltooid kan worden. Als ik basecamp verwijder en via de gpx opnieuw installeer gebeurd er nog niks. Er zit een garmin zumo xt aan gekoppeld en ik gebruik windows 10.
  mvg, Nicolette

  • Beste, de gpx-bestanden werken perfect in onze programma’s. Hier lijkt er een probleem te zijn met de installatie van het basecamp. Daar kunnen we niets over zeggen. Neem contact op met de Garmin-support.

 2. Hallo , heb het boekje 55 ALPENPASSEN AANGESCHAFT. hoe krijg op mijn bmw
  Navigator V de juiste coordinaten in gevoerd ? Zoals in 55Alpenpassen staat . De coordinaten uit 55 Alpenpassen staan niet in de settings van mijn navigator V

  • We publiceren onze coördinaten in decimale graden, wat ook de basis is in Google Maps. Het eerste getal staat voor de breedtegraad (N), het tweede voor de lengtegraad (E of W). U moet het positieformaat voor de coördinaten in uw navigator in de basisinstellingen wijzigen in decimale graden.

   Instellingen voor eenheden en tijd
   Open de instellingen voor eenheden en tijd door in het hoofdmenu Instellingen > Eenheden en tijd te selecteren.
   Huidige tijd: Stelt de eenheidstijd in.
   Tijdformaat: Hiermee kunt u de tijd weergeven in 12-uurs-, 24-uurs- of UTC-formaat.
   Eenheden: Stelt de meeteenheid voor afstanden in.
   Positieformaat: Stelt het coördinatenformaat en het kaartreferentiesysteem in dat wordt gebruikt voor de geografische coördinaten.

x

Check Also

ALPENTOURER 1/2023

In Alpentourer 1/2023 vind je mooie reportages over toertochten in Oostenrijk, Frankrijk, de westelijke Alpen en Noorwegen. PLUS: rij-tests Ducati Desert X en Yamaha Ténéré 700 World Raid.

GPS 1/2023: Oostenrijk • Frankrijk • Noorwegen

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 1/2023: off-road-toertochten in Oostenrijk, Noorwegen en de westelijke Alpen.