GPS 1-2011: Trentino

atnl1101-trentino GPS 1-2011


01_at1101nl_titel_200De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 1/2011: toeren, tips en informatie over Trentino, Zuid-Tirol, Ligurië, Karinthië en Tirol. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen de Alpen en de Adriatische Zee!

Download GPS compleet Kopen

Stad, land, meren

Wie Trentino als basis voor een motorvakantie kiest, ontkomt niet aan het thema water. Ten westen van het schilderachtige Gardameer verbindt een rondlopende route enkele van de mooiste wateren tot een exquise dag rijden.

Download GPS en kaart

Avontuur cultuur

De mooiste motorroutes, imposante schouwspelen van de natuur en grandioze meesterwerken van kunst – dat alles laat zich vanuit het Gardameer op één dag combineren.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

Hooggebergte-rit

Monte Bondone en Monte Baldo zijn de huisbergen van Trentino. Ze steken hun hoofden meer dan 2 000 meter in de hoogte – en laten zich met een bezoek aan de hoofdstad Trento evenals met een uitstapje naar het Lago di Caldonazzo combineren.

Download GPS en kaart

Tussen gletsjers en wateren

De ronde om de Brenta-groep in Trentino belooft bikers een bonte verscheidenheid van rijbelevenissen. Ook optische indrukken komen gezien de spectaculaire coulisse niet tekort.

Download GPS en kaart

Dolce Vita op twee wielen

(Rij-)Cultuur op de wegen van Trentino tussen Trento en de prachtige Dolomietentoppen van de Marmolada – zo moet een motorvakantie zijn.

Download GPS en kaart

Download Italiaans taalgids

Om jezelf in Italië te kunnen redden, hebben we belangrijke begrippen en uitdrukkingen voor motorreizigers samengesteld.

Download PDF

Vergelijkbare artikelen

Back to top button