GPS 4/2013: Duitse regio’s | Toskana | Alpen-weekend

GPS 4/2013 01-atnl1304-titel-200GPS 4/2013 zijn de beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 4/2013: toeren, tips en informatie over de moiste regio’s in Duitsland. PLUS: extra-tips 1000 km Alpen-weekend en een mooie Toskana-toertocht. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden tussen waterkant en alpenrand!

Download GPS compleet Kopen

GPS 4/2013 48 uur solo

Soms ben je gewoon op de vlucht. Voor jezelf, voor je omgeving, voor de sleur. Op andere momenten lonkt juist de zon, of jeukt je gashand. In al die gevallen zit er maar één ding op: toegeven aan de drang en karren maar.

Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Hop hop hoera!

Duits bier is wereldberoemd om zijn kwaliteit en veelzijdigheid. Er bestaat zelfs een heuse bier- en kastelenroute – een prima manier om kennis te maken met de blonde rakkers van onze oosterburen. Bovendien bestrijkt de route een mooi gebied, van de Kyffhäuser-heuvelrug bij Leipzig tot het uiterste puntje van het Beierse Woud.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Speelgoedland

Het Ertsgebergte strekt zich uit van het zuiden van de Duitse deelstaat Saksen tot in het Tsjechische Bohemen. Het middelhoge gebergte is de bakermat van ambachtelijk vervaardigde notenkrakers, maar ook van de Saksische motor-​industrie.

Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Veelzijdigheid troef

In Frankenland worden druiven geperst, bieren gebrouwen en bochtige wegen aangelegd. Samen met de mooie dorpen met hun middeleeuwse flair en de thermaalbaden reden genoeg voor een weekendtoer naar onze oosterburen.

Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Ontsluierd

Motorpresentaties zijn niet altijd even leuk. Maar de tocht door Toscane, waar Ducati ons de allernieuwste Hyperstrada laat ervaren, willen we graag met je delen.

Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Op en af

Sauerland: de groene longen van het Ruhrgebied, het wilde hart van Westfalen. Een bochtig motorparadijs op een steenworp afstand van Nederland en België.

Download GPS en kaart

GPS 4/2013 Bende door de bocht

Als je het Zwarte Woud zegt, denk je direct aan dichte bossen en Schwarzwälder Kirschtorte. Maar voor ons zijn de ontelbare wegen met puur rijplezier natuurlijk veel interessanter. Zelfs de ‘highway’ blijkt een zegen.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button