GPS 1/2014: Scandinavië

GPS 1/2014 01-atnl1401-titel-200GPS 1/2014 zijn de beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 1/2014: toeren, tips en informatie over de moiste routes in SCANDINAVIË – Noorwegen, Zweden, Finland, Denemarken en de Færöer Islands. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden in heel Europa!

Download GPS compleet Kopen FERRIES

GPS 1/2014 T(r)ip voor beginners

Ten noordwesten van Oslo ligt het geschiedrijke en schilderachtige gebied Numedal, bereikbaar via Riksvei (‘rijksweg’) 40. Een perfecte motorroute, inclusief Europa’s grootste hoogvlakte Hardangervidda.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Fjordenfeest

Fantastische fjorden, avontuurlijke hoogvlaktes en voer voor waaghalzen liggen in het verschiet. In vier dagen rijden we vanuit het glooiende Numedal naar Molde aan de Atlantische kust, dwars door het land van de trollen.

Vergelijkbare artikelen
Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Eilandhoppen

Ten noorden van de poolcirkel liggen de eilanden van de Lofoten, Andøya en Senja. Hier vind je verrassend paradijselijke zandstranden en bergen die niet onder hoeven te doen voor de Alpen. Het hoogtepunt van onze toerzomer!

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Koers richting Noordkaap

Het noorden van Noorwegen is altijd een spannend avontuur: bergen en fjorden in de stralende zon, of in weer en wind door het karige landschap aan de uiterste punt van Europa.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Van kaap naar kust

Alternatieven voor de weg E6 zijn er tussen de Lyngen Alpen en Bodø niet of nauwelijks. Geeft niks, de route loopt namelijk door een van de mooiste landschappen van noord-Noorwegen.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Uit de ku(n)st

De Kystriksveien in het midden van Noorwegen is een van de mooiste kustwegen ter wereld en een aantrekkelijk alternatief voor de bekende weg E6. Je moet wel geen haast hebben, want deze Rv17 wordt ettelijke keren onderbroken door een veerboot-overtochtje.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Weg van de eenzaamheid

Een geweldig alternatief voor de drukke en weinig geliefde weg E6 loopt van Trondheim door het bosrijke oosten van Noorwegen naar Oslo. Inclusief omweg naar de oude mijnbouwstad Røros.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Noorse schwung

De Atlanterhavsvegen loopt van Bud naar Kårvåg, ten zuiden van Trondheim, en combineert puur rijgenot met architectonische hoogstandjes. Als het lekker weer is tenminste, anders krijg je hier met de elementen te maken.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Margrietroute

Denemarken is een mooi reisland. Tenminste, voor natuurfreaks, maar toch niet voor bikers! Met dit vooroordeel heeft het land al lang te kampen. Toegegeven, passen en hoge bergen vind je er niet, maar het landschap is schitterend en er is veel cultuur.

Download GPS en kaart

GPS 1/2014 Mozaïek van bos en meer

Finland en Zweden moeten het niet van hun bergpassen hebben. Wel van de vele smalle, bochtige wegen met weinig verkeer. De schoonheid van beide landen zit ’m in details: iets wat je op de motor het beste ervaart.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button