GPS 2/2014: Frankrijk | Kroatië | Bosnië

atnl1402-gps


ALPENTOURER 2/2014

De beschikbare GPS gegevens van ALPENTOURER BENELUX 2/2014: toeren, tips en informatie over de moiste routes in FRANKRIJK – Corsica, Loire, Alpes Maritimes –, Croatië, Bosnië & Herzegovina en Slovenië. Toerreportages, die aanstekelijk werken om op de motor te stappen en te gaan rijden in heel Europa!

Vergelijkbare artikelen
Download GPS compleet Kopen

Paradijselijk motoreiland

Het is een onherbergzaam en groen eiland. Of je nu bochten pakt in het ruwe berglandschap of op je gemak langs de kust toert: elke meter is puur rijplezier op Corsica.

Download GPS en kaart

Kasteeltje kijken

De Loire is niet bepaald een klassieke motorbestemming. Toch kan je in dit Unesco-werelderfgoed vol bezienswaardigheden fantastisch toeren. Samen met twee vrienden, die de streek nog niet kennen, ga ik dit doen.

Download GPS en kaart

Moment suprême

Kort voordat de winter het motorseizoen in Europa beëindigt, gaan we nog snel even naar Frankrijk. Het plan: op en neer naar de Côte d’Azur. Mes amis, en route!

Download GPS en kaart

Dalmatische droom

Deze toertocht door Midden-Dalmatië biedt een goede mix van bekende en onontdekte plekken in Kroatië. Ook pikken we enkele eilanden en een paar mooie stukken van de kustroute ‘Jadranska Magistrala’ mee.

Download GPS en kaart

Dubbel gevoel

De Joegoslavische burgeroorlog woedde lang en hevig in Bosnië en Herzego­vina. Nu trekt het land meer en meer toeristen, en die worden met open armen ontvangen. Wij toeren van Dalmatië naar Mostar en terug.

Download GPS en kaart

Klein maar fijn

Slovenië is maar half zo groot als Nederland, maar er vallen zoveel wegen te ontdekken dat je je maar beter goed voorbereidt. Een ronde door het noordwesten is alvast een aangename kennismaking.

Download GPS en kaart

Vergelijkbare artikelen

Back to top button