Crimineel goed: de 2014 Suzuki Bandits

bandit_1250sa
Met de 2014 Bandit modellen maakt Suzuki een nieuwe motor met volwaardige 4-cilinder krachtbron ongekend bereikbaar. Meer nog, want deze zeer aantrekkelijke modellen zijn standaard ook nog eens uitgerust met ABS en maar liefst drie jaar garantie. En boven alles dat bijzondere gevoel dat zo kenmerkend is voor een splinternieuwe motor waarop jij alleen de eerste kilometers rijdt.

De 2014 Bandit 650A

De populaire Bandit 650A is een veelzijdige toermotor met een modern motorblok, perfecte stuureigenschappen en is standaard voorzien van de zekerheid van ABS. Het fraaie uiterlijk met scherpe lijnen wordt stijlvol geaccentueerd door een zwart frame en motorblok. Het 4-cilinder motorblok is speciaal ontwikkeld om een beheersbaar vermogen af te geven over een breed toerentalbereik. Naast dit uitgebalanceerde vermogen biedt de Bandit 650A krachtbron een riant koppel en een zeer laag brandstofverbruik. De Bandit 650A is nu verkrijgbaar vanaf € 6.499.

Bandit_650SA_grijsDe 2014 Bandit 650SA

Voor een optimale windbescherming en maximaal comfort is er de Bandit 650SA, voorzien van een stijlvolle en doordachte stroomlijn. De tophalf van de Bandit 650SA combineert styling met functionaliteit door middel van fraai afgewerkte knipperlichten en handige opbergvakjes aan weerzijde van de brandstoftank. Door een verstelbare zit- en stuurhoogte biedt elke Bandit bovendien de perfecte zitpositie voor iedere berijder. Nu verkrijgbaar vanaf € 6.999.

De 2014 Bandit 1250SA

Wie een krachtige allround toermotor zoekt heeft met de machtige Bandit 1250SA zijn ideale motor gevonden. De populaire Suzuki Bandit 1250SA staat bekend om een imposant vermogen, gecombineerd met sportieve stuureigenschappen en een comfortabele stroomlijn. De soepele vermogensafgifte, het hoge koppel, perfecte stuureigenschappen en standaard ABS maken hem niet alleen ideaal voor in bergpassen maar ook voor het woon/werkverkeer. De Bandit 1250SA is nu verkrijgbaar vanaf € 8.999 – een zeer speciale aanbieding!

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

Back to top button