Accessoires voor Benelli bestsellers

» 210831 Benelli TRK SW

Sinds zijn lancering in 2018 is de Benelli TRK502 in sommige landen, zoals Italië, een echte concurrent geworden voor de klassetoppers BMW GS Adventure en Honda Africa Twin. Wat tot nu toe ontbrak was een uitgebreid accessoirepakket. Nu komt SW-Motech – eindelijk – te hulp met een selectie van bagagesystemen en beschermende producten voor de Benelli TRK502 en TRK502X.

Voor het vervoer van bagage zijn er nu voor beide modellen bijpassende PRO-zijdragers – solide uit staal gemaakt en afneembaar indien nodig. De water- en stofdichte TRAX ADV en ION aluminium koffers kunnen in één simpele beweging aan de dragers worden bevestigd en vergrendeld. De zachte bagagetassen uit de SysBag-serie en de lichte kunststofkoffers AERO ABS kunnen ook aan de PRO-drager worden bevestigd. Als alternatief is de SLC zijdrager beschikbaar voor de TRK502X. Hierop kunnen URBAN ABS zijkoffers met een volume van 16,5 liter per stuk worden bevestigd. De Sysbag 10 en SysBag 15 kunnen ook met één klik aan de SLC zijdragers worden bevestigd.

Vergelijkbare artikelen

Achterop houdt het robuuste avonture-rek van 4 millimeter dik en zwart poedergecoat aluminium de topkoffers en achtertassen veilig op hun plaats. De PRO-achtertassen kunnen er met spanbanden op worden bevestigd. De twee tanktassen uit de PRO-serie kunnen op de tank van de Benelli worden bevestigd middels spanbanden: De PRO Enduro met een inhoud van 12 tot 15 liter kan gemakkelijk worden weggeklapt of opzijgeschoven wanneer je stopt om te tanken dankzij de praktische clipsluitingen.

Motorbescherming en ergonomische accessoires

De gelaste motorbeschermplaat van massief, 4 millimeter dik aluminium beschermt de Benelli buiten het asfalt tegen steenslag en beschadiging van het spruitstuk. Vooral eigenaars van de TRK502X zullen dit appreciëren.

Wie de Benelli TRK502 nog verder wil uitrusten, vindt bij SW-Motech ook accessoires voor navigatie en een betere ergonomie. De EVO-voetsteunen met hun uitgebreide instelmogelijkheden maken een individuele aanpassing van de voetpositie mogelijk, voor een meer ontspannen rit op deze middenklasse motor, die zijn hand niet omdraait voor lange ritten op asfalt maar evenmin voor uitstapjes in onverhard terrein.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button