Startpagina » NIEUWS » Motoren & Bagage » Adventuretech werd Belgisch invoerder van Enduristan

Adventuretech werd Belgisch invoerder van Enduristan

enduristan-005-003

Recent werd Adventuretech verdeler voor België van de Enduristan range soft luggage of soepele bagage en hiermee wordt het gamma van Adventuretech verder uitgebreid met kwaliteitsproducten voor intensief gebruik op de motorfiets.

enduristan-005-004De ingenieurs van Enduristan zijn zelf al jarenlang motorrijders en hebben deze range producten ontworpen op basis van hun rijke ervaring als off-road motorrijders. Met de Enduristan range kies je voor lichte, handelbare maar vooral stevige en waterdichte extra bagagemogelijkheden op je motorfiets.

De Enduristan product range werd ontwikkeld met een specifiek doel, niet de grootste range aanbieden, maar wel absoluut de beste, 100% waterdichte en meest praktische bagage ontwikkelen voor avontuurlijke motorrijders. Het gamma bestaat uit zachte zijtassen, roltassen, tanktassen, heuptassen en multifunctionele tassen.

De belangrijkste technische kenmerken van deze artikels zijn 100% water-, modder- en stofdicht, zonder extra hoes of andere hulpstukken en deze tassen zijn gemaakt voor intensief gebruik. In de meeste gevallen kan je de tassen aanpassen aan de hoeveelheid bagage die je vervoert. De volledige rage start al bij 40€ voor de Enduristant Typhoon S rolzak van 27 liter.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER 1/2021

In ALPENTOURER 1/2021 vind je reportages over Scandinavië: Denemarken, Noorwegen, Zweden en Finland. Plus Top-10 tour etappes in Noord-Europa.

Humbaur HKT

Zet de motorfiets op de trailer

Trailers worden steeds populairder om naar de bestemming te reizen. En fabrikanten zoals Humbaur bieden een breed scala aan.