Startpagina » NIEUWS » Motoren & Bagage » Adventuretech werd Belgisch invoerder van Enduristan

Adventuretech werd Belgisch invoerder van Enduristan

enduristan-005-003

Recent werd Adventuretech verdeler voor België van de Enduristan range soft luggage of soepele bagage en hiermee wordt het gamma van Adventuretech verder uitgebreid met kwaliteitsproducten voor intensief gebruik op de motorfiets.

enduristan-005-004De ingenieurs van Enduristan zijn zelf al jarenlang motorrijders en hebben deze range producten ontworpen op basis van hun rijke ervaring als off-road motorrijders. Met de Enduristan range kies je voor lichte, handelbare maar vooral stevige en waterdichte extra bagagemogelijkheden op je motorfiets.

De Enduristan product range werd ontwikkeld met een specifiek doel, niet de grootste range aanbieden, maar wel absoluut de beste, 100% waterdichte en meest praktische bagage ontwikkelen voor avontuurlijke motorrijders. Het gamma bestaat uit zachte zijtassen, roltassen, tanktassen, heuptassen en multifunctionele tassen.

De belangrijkste technische kenmerken van deze artikels zijn 100% water-, modder- en stofdicht, zonder extra hoes of andere hulpstukken en deze tassen zijn gemaakt voor intensief gebruik. In de meeste gevallen kan je de tassen aanpassen aan de hoeveelheid bagage die je vervoert. De volledige rage start al bij 40€ voor de Enduristant Typhoon S rolzak van 27 liter.

Meer informatie
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER 3/2019

In ALPENTOURER 3/2019 vind je reportages over België, het Nederlandse IJsselmeer en de Duitse Voralpen. Plus een rijtest over de Ducati Multistrada 950S.

ALPENTOURER 1/2019

In ALPENTOURER 1/2019 vind je reportages over individuele toertochten in Italië: Aostadal, Apennijnen, Emilia Romagna, Piemonte en Trentino. PLUS: de Top-10 Italië-Highlights.