Startpagina » NIEUWS » ALPENTOURER Benelux nu ook op Facebook

ALPENTOURER Benelux nu ook op Facebook

facebook-pagina-nl

Omdat steeds meer lezers en lezeressen van ALPENTOURER Benelux ons nieuws online volgen, is er nu voor onze volgers in Nederland en Belgie een eigen Facebook-pagina. Sinds begin april informeert dit nieuwe platform je over alle activiteiten rondom de Benelux-editie van ALPENTOURER magazine.

We hopen dat reislustige bikers uit de Lage Landen elkaar op onze Facebook-pagina ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Wij vinden het erg leuk om over jouw belevenissen onderweg te lezen, of het nu in de Alpen is of ergens anders. Want met ALPENTOURER ontdek je in het magazine en online op alpentourer.nl de mooiste motorgebieden in heel Europa.

We hopen dat we veel ‘likes’ krijgen, en zien uit naar jouw commentaar of je vraag, mening, reactie…. bedenk het zelf maar. De moderator is Thijs Joosten, eindredacteur van ALPENTOURER Benelux en een KTM-motorrijder. Hij zal vragen beantwoorden en ervoor zorgen dat het platform een vriendelijke plek blijft. Dus like ons en vertel ook je motorvrienden dat ze ons op Facebook kunnen vinden!

LIKE ONS
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER 2/2018

In ALPENTOURER 2/2018 vind je meer dan 40 adventure-motoren in een 36 pagina’s tellende catalogus. PLUS: offroadpisten en gravelroutes.

ALPENTOURER 1/2018

In ALPENTOURER 1/2018 vind je mooie toertochten door Groningen, de Belgische Ardennen, Luxemburg en Tsjechië. PLUS: themaroute Alpine Whisky Trail!

ALPENTOURER 4/2017

ALPENTOURER BENELUX-editie 4/2017 met toeren, tips en informatie over mooie toertochten in Duitsland en een rij-indruk over die nieuwe Honda X-ADV.