Startpagina » NIEUWS » ALPENTOURER lezermeeting op Motorbeurs Utrecht

ALPENTOURER lezermeeting op Motorbeurs Utrecht

motorbeurs_utrecht_2015

Natuurlijk ontvangen de makers van ALPENTOURER je ook dit jaar weer op de Motorbeurs in Utrecht! We staan alle beursdagen (van 26 februari tot 1 maart) in hal 9, stand D010 samen met onze partner Biker Betten voor je klaar. Voor een praatje, vragen, suggesties, kortom: alles wat over motorvakanties gaat.

Natuurlijk nemen we ook weer van alles voor je mee. Zoals de nieuwste uitgaven van ALPENTOURER, populaire specials, functionele motorkleding en andere nuttige producten voor vakantiebikers. En als een verrassing presenteren we op de Motorbeurs Utrecht een gloednieuwe toergids in het Nederlands!

Heb je nog geen abonnement op ALPENTOURER? Dan kun je dat bij ons afsluiten. Een jaarabonnement (4 uitgaven per jaar) kost op onze stand in Utrecht geen € 22,00 maar slechts € 20,00. Je krijgt ook een leuk welkomstcadeautje!

De allereerste lezermeeting in Nederland

Voor het eerst organiseren we tijdens de Motorbeurs een meeting voor de lezers van ALPENTOURER. Vind je het leuk om de redacteuren persoonlijk te leren kennen en een gezellige avond inclusief eten en drinken met ons door te brengen? Meld je dan snel aan! We treffen elkaar zaterdag 28 februari om 19.30 uur. Brasserie Vink in Utrecht heeft voor ons een diner-arrangement à € 29,50 p.p. samengesteld.

brasserievink-1

Als voorgerecht:
etagères met een selectie van onze voorgerechten

Als hoofdgerecht keuze uit:

  • dagverse vis
  • ossenhaas met stroganoffsaus
  • varkenshaas met champignonroomsaus
  • scharrelkipfilet met truffelsaus
  • krokant taartje van geroosterde groenten

Als nagerecht:
een selectie van onze desserts.

Ga voor informatie en de routebeschrijving naar deze website

Hier kun je je aanmelden voor de allereerste lezermeeting, 28 februari, Utrecht:

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]
Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Intermot 2020

Intermot in Keulen geannuleerd voor 2020

De tweejaarlijkse motorbeurs in Keulen is geannuleerd voor 2020. Met BMW Motorrad en KTM hadden twee van de belangrijkste exposanten hun deelname voor 2020 al geannuleerd.

Het seizoen start in Utrecht op de Motorbeurs

Van 23-26 februari 2017 staat de Jaarbeurs in Utrecht in het teken van motoren. En ALPENTOURER mag als exposant niet ontbreken.