ALPENTOURER meeting 2014 in Tirol

bikerranch-treffen1

Onze abonnees en lezers vertelden ons dit voorjaar op de motorbeurzen dat ze het leuk zouden vinden om naar een ALPENTOURER-meeting te gaan. Wij van ALPENTOURER waren natuurlijk meteen enthousiast, en zo gezegd, zo gedaan: de allereerste ALPENTOURER-meeting wordt gehouden van 18 tot 21 september 2014 in Scheffau am Wilden Kaiser in Oostenrijk!

v-strom-at-treffen

Voor dit treffen hebben we al gelijk iets bijzonders voor je in petto: de nieuwe SUZUKI V-Strom 1000 ABS. Bij de importeur van Suzuki hebben we meerdere exemplaren van deze nieuwe toerbuffel voor je geregeld. Wil je de nieuwste ster aan het reisenduro-firmament testen? Dan kun je dit vooraf bij ons boeken. Je mag dan twee dagen lang op de mooiste alpenpassen aan den lijve ervaren wat de V-Strom 1000 allemaal kan. En dat is niet weinig, zoals je in ALPENTOURER en in alle andere magazines kunt lezen.

Rock rond de Wilde Kaiser!

bikerranch-dinner-112x150We hebben voor ons bikergezelschap de hele Bikerranch Wiesenhof gereserveerd. Dit is een perfecte plek voor onze meeting. De aankomst is op donderdag. Van hieruit maken we op vrijdag en zaterdag twee mooie dagtochten. De eerste twee avonden smullen we ‘s avonds van het geweldige Bikerranch-buffet. En op zaterdag gaan we los! De barbecue wordt aangestoken en rond het zwemmeertje houden we de ALPENTOURER-party met live rockmuziek van de Bikerranch-huisband! Zondagochtend slapen we uit, en erna is het tijd om onze motoren op te zadelen en terug naar huis te rijden, ongetwijfeld met geweldige herinneringen in de tanktas.

Wil je meer weten? Uitgebreide informatie, links en de mogelijkheid om te boeken voor dit lange alpenweekend vind je op de Duitstalige website van ALPENTOURER.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button