Biker-extra’s bij Logis hotels

lvt_hires__MG_0208

Op motorvakantie profiteer je bij Logis, de keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, van extraatjes zoals een gratis beveiligde en afgesloten stallingsruimte en een onderhoudsruimte.

Bij verschillende Logis-hotels vind je een waterpunt om de motor te wassen, een onderhoudsruimte voor klein onderhoud, een afgesloten en geventileerde ruimte voor je motorkleding en een lijst met garages, motordealers en benzinestations die 24 uur per dag geopend zijn. Ook is er gratis toegang tot internet.

De Logis-hotels liggen vaak op mooie plekjes, die een goede uitvalsbasis voor dagtochten vormen. De Logis-hoteliers kennen de streek en informeren motorrijders graag over motorroutes en bezienswaardigheden. Voorbeelden zijn Hotel Hoogeerd in het Land van Maas en Waal (met afsluitbare garage), Het Wapen van Harmelen vlakbij Utrecht (overdekte parkeerplaats) en De Tuinkamer in de Achterhoek (afsluitbare garage). Logis Hotels biedt de biker-extra’s ook in Frankrijk, Spanje, Italië en België. Meer informatie vind je op de website van Logis hotels.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button