Startpagina » NIEUWS » Biker-extra’s bij Logis hotels

Biker-extra’s bij Logis hotels

lvt_hires__MG_0208

Op motorvakantie profiteer je bij Logis, de keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, van extraatjes zoals een gratis beveiligde en afgesloten stallingsruimte en een onderhoudsruimte.

Bij verschillende Logis-hotels vind je een waterpunt om de motor te wassen, een onderhoudsruimte voor klein onderhoud, een afgesloten en geventileerde ruimte voor je motorkleding en een lijst met garages, motordealers en benzinestations die 24 uur per dag geopend zijn. Ook is er gratis toegang tot internet.

De Logis-hotels liggen vaak op mooie plekjes, die een goede uitvalsbasis voor dagtochten vormen. De Logis-hoteliers kennen de streek en informeren motorrijders graag over motorroutes en bezienswaardigheden. Voorbeelden zijn Hotel Hoogeerd in het Land van Maas en Waal (met afsluitbare garage), Het Wapen van Harmelen vlakbij Utrecht (overdekte parkeerplaats) en De Tuinkamer in de Achterhoek (afsluitbare garage). Logis Hotels biedt de biker-extra’s ook in Frankrijk, Spanje, Italië en België. Meer informatie vind je op de website van Logis hotels.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Toerkennis bij hotels in de Alpen

Je gastheren in de MoHo - Motorrad Hotels zitten in de mooiste regio's van de Alpen – kennen de beste tochten, handige tips en leuke fotohaltes.

Reportage uit Roemenië – 2

Chefreporter Thomas „Major Tom“ Krämer praat inmiddels lyrisch over de reportagereis die hij in Roemenië aan het maken is.