Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Black Edition is beautiful

Black Edition is beautiful

ALPENTOURER Black Edition

Als het op de kleur van hun kleding aankomt, worden motorrijders vaak geciteerd met de uitspraak: “Elke kleur is goed, zolang het zwart is”. Prima, dachten wij, dan vervullen we deze wens voor je. Ter gelegenheid van de verjaardag van de Duitse editie van ALPENTOURER is er nu de nieuwe BLACK EDITION.

Nieuw in het assortiment zijn zwarte heren- en damesshirts in een hoogwaardige 50-50 mix. Ringgesponnen biologisch katoen wordt gecombineerd met functionele synthetische vezels.

Een opdruk in zilvergrijs en rood maakt je enthousiasme voor ALPENTOURER duidelijk aan je omgeving. Tenslotte is het een statement: In grip we trust!

De Black Edition damesshirts zijn er voor 28 euro in de maten S tot XXL. De herenshirts zijn verkrijgbaar in S tot zelfs 5XL. In onze webshop.

Geef een reactie

x

Check Also

Voorwoord 2104 – eindelijk weer reizen

Voor deze herfst, het tweede deel van dit motorreisseizoen, hebben we een paar erg leuke toersuggesties in Italië voor je samengesteld …

ALPENTOURER 4/2021

In ALPENTOURER 4/2021 vind je reportages over de Italiaanse regio's Emilia-Romagna, Marche en Toscane. En een weekend toertocht Maas en Waal.