De avonturier-middenklasse groeit

» 210830 morini xcape 2 1

De stijlvolle Moto Morini X-CAPE levert veelzijdigheid, plezier en comfort, gedistilleerd in een opvallend design. Het 19” voorwiel en een grote 50 mm diameter verstelbare voorvork garanderen een verrassende wegligging. Zijn droog gewicht van 213 kilo maakt hem even geschikt voor bergpassen als voor off road onverharde paden. En zijn 18-liter tank biedt een breed scala aan rijmogelijkheden op beide ondergronden.

De grote zadelruimte, die ook comfortabel is voor de duopassagier, is naar keuze 820 of 845 mm van de grond, maar biedt een perfecte ergonomie, ook voor langere rijders. Er is een bodemvrijheid van 175 mm. De motorfiets, uitgerust met een 649 cc tweecilinder motor, zal vanaf eind 2021 worden verkocht in een standaardversie met 60 pk of een versie met een gereduceerd vermogen van 48 pk (geschikt voor rijbewijs A2).

Vergelijkbare artikelen

Het grote 7″ TFT instrumentenpaneel geeft toegang tot alle nodige informatie, zowel voor de meer avontuurlijke tochten als voor lange afstandsritten of zelfs voor stadsverkeer.

Het met slechts één hand te verstellen windscherm, de grote handgrepen voor de duopassagier en de volledige LED-koplampen completeren de reeks uitzonderlijk hoogwaardige standaarduitrustingen. Ook aan basisaccessoires, zoals de robuuste aluminium koffers, de beschermbeugels of de verwarmende handgrepen, die onmisbaar zijn op een echte adventure bike, is geen gebrek.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

Back to top button