Skotti: een ideale mobiele gasbarbecue

» 210601 skotti gasgrill 3145

De Skotti is een ideale barbecue voor een motorvakantie. We waren al tijdens onze eerste test overtuigd van deze gasbarbecue. In opgevouwen toestand kun je hem helemaal plat zelfs in een motorkoffer kwijt, en is hij dus bij uitstek geschikt voor een motorvakantie. De solide roestvrijstalen behuizing maakt grillen, maar ook koken op elke afgelegen plek mogelijk. En omdat hij op gas werkt, is er geen gevaar voor brand. Ook blijven er geen asresten achter.

Nu zijn er extra accessoires voor het ruimtewondertje te koop – deels na feedback van gebruikers. Er is nu ook een deksel voor de Skotti verkrijgbaar, dat eveneens klein opgevouwen kan worden. Het kan als kap gebruikt worden, maar ook – slechts gedeeltelijk gemonteerd – als een hoog windscherm. Bijvoorbeeld als je de Skotti Grill gebruikt om te koken.

Vergelijkbare artikelen

Over koken gesproken: Omdat de gasbrander bij uitstek geschikt is voor zowel het bakken van vlees en worst als het koken van water, biedt Skotti nu twee verschillende bakken aan. Ook deze zijn vervaardigd uit hoogwaardig roestvrij staal en hebben een inhoud van 1 respectievelijk 2,5 liter. Het deksel kan stevig gesloten worden, waardoor de zogenaamde Skotti Boks ook geschikt is om levensmiddelen in te vervoeren. En hij past precies op de ene helft van het rooster, zodat je tegelijkertijd kunt koken en grillen.

Barbecue en toebehoren laten zich compact demonteren en zijn daardoor gemakkelijk op de motor te vervoeren. Omdat er naast de cartridge-aansluiting nu ook een slang verkrijgbaar is waarmee je hem op een grote gasfles kunt aansluiten, kan de Skotti nu ook thuis gebruikt worden.

Vanwege de sterk toegenomen vraag uit Nederland en België zijn alle informatie en bestelmogelijkheden betreffende de Skotti mobiele gasbarbecue nu ook beschikbaar op een Nederlandstalige website.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button