Startpagina » NIEUWS » Exclusieve motorkaartenbox Alpen

Exclusieve motorkaartenbox Alpen

kunth-alpenbox-at

Sinds een jaar verkopen we met veel succes een box wegenkaarten van onze partner Bikerbetten, een reisorganisatie voor motorrijders. Die introduceert nu een nieuwe box, bestaande uit negen gelamineerde wegenkaarten van de gehele Alpenregio op de perfecte toerschaal 1:250.000.

Op de nieuwe set kaarten staat nergens reclame, wat een welkome verbetering ten opzichte van de vorige set is. Als basis dient opnieuw de voortreffelijke atlas van Kunth Verlag, die nu ook optreedt als mede-uitgever. De flexi-kaarten van Kunth konden altijd al op onze goedkeuring rekenen, dus we zijn verheugd dat dat concept nu ook is toegepast op de Alpenregio.

De kaarten zijn aan beide zijden bedrukt en gelamineerd en geven een perfect overzicht van de wegen in de desbetreffende regio’s. Nergens worden toertochten voorgekauwd, de box dient veel meer als uitgangspunt voor je eigen navigatie. Dankzij het plastic laagje zijn de kaarten weerbestendig, scheuren ze niet én kun je er notities op maken die je er later weer af kan poetsen (geen waterproof stift gebruiken). Kortom: perfect voor onderweg.

De Alpen-kaartenbox met negen gelamineerde kaarten op de schaal 1:250.000 kost €19,95 (plus verzendkosten) en is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Op de afbeelding kan je zien hoe gedetailleerd de kaarten zijn.

NU KOPEN

Blattweiser-Alpen-web

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Rondom de Triglav – een Sloveense toertocht

Deze tocht rondom de ‘heilige’ berg Triglav in het gelijknamige nationale park toont de kwaliteit van de wegen en landschappen in Slovenië.

10 bochtenrijke paswegen

Mooie bochten zijn voor een biker de slagroom op de taart. In de Alpen vind je er tientallen.