Exclusieve motorkaartenbox Alpen

kunth-alpenbox-at

Sinds een jaar verkopen we met veel succes een box wegenkaarten van onze partner Bikerbetten, een reisorganisatie voor motorrijders. Die introduceert nu een nieuwe box, bestaande uit negen gelamineerde wegenkaarten van de gehele Alpenregio op de perfecte toerschaal 1:250.000.

Op de nieuwe set kaarten staat nergens reclame, wat een welkome verbetering ten opzichte van de vorige set is. Als basis dient opnieuw de voortreffelijke atlas van Kunth Verlag, die nu ook optreedt als mede-uitgever. De flexi-kaarten van Kunth konden altijd al op onze goedkeuring rekenen, dus we zijn verheugd dat dat concept nu ook is toegepast op de Alpenregio.

Vergelijkbare artikelen

De kaarten zijn aan beide zijden bedrukt en gelamineerd en geven een perfect overzicht van de wegen in de desbetreffende regio’s. Nergens worden toertochten voorgekauwd, de box dient veel meer als uitgangspunt voor je eigen navigatie. Dankzij het plastic laagje zijn de kaarten weerbestendig, scheuren ze niet én kun je er notities op maken die je er later weer af kan poetsen (geen waterproof stift gebruiken). Kortom: perfect voor onderweg.

De Alpen-kaartenbox met negen gelamineerde kaarten op de schaal 1:250.000 kost €19,95 (plus verzendkosten) en is vanaf nu verkrijgbaar in onze webshop. Op de afbeelding kan je zien hoe gedetailleerd de kaarten zijn.

NU KOPEN

Blattweiser-Alpen-web

Vergelijkbare artikelen

Back to top button