Functionele Motorsokken

2103-200Sinds het begin van dit seizoen draagt de redactie van ALPENTOURER de nieuwe functionele motorsokken van de Italiaanse kousenspecialist Primavera. Die bieden optimaal comfort in onze motorlaarzen. Al bij de eerste pasbeurt viel ons de fijne structuur op, gecombineerd met een innovatieve, anatomisch verantwoorde voet met multicontactzones, geïntegreerde vulling en ventilatie.

De Spring Touring Summer sokken houden je voeten ook tijdens langdurige ritten droog en op een aangenaam temperatuurtje. De speciale beschermzones en de anatomische vorm creëren een optimaal gevoel van welbehagen.

We hebben de sokken al sinds het begin van het seizoen gebruikt en zijn erg enthousiast over de kwaliteit en functionaliteit. De lichte compressiewerking en het optimale voetklimaat hebben zich tot nu toe bewezen bij temperaturen tussen de 5 en 35 graden.

Het gebruik van synthetisch materiaal zorgt voor een perfecte pasvorm en functionaliteit: 50% Dryarn, 28% Polyamid, 14% Prolen, 5% Lycra, 3% Cordura. Made in Italy. De sokken onderscheiden zich vooral met hun verstevigingen aan het binnenbeen, hakken, tenen, wreef en enkel, waardoor ze tegen een stootje kunnen.

2103-symboleDe comfortband met compressie-ondersteuning en de extra dunne, nauw aansluitende stof zorgen voor een goede pasvorm, ook als je beweegt. De vlakke naad bij de tenen voorkomt dat de sokken tijdens lange ritten op die plek hinderlijk schuren. Bovendien zijn de sokken specifiek gemaakt voor de linker- en rechtervoet en ook als zodanig gemarkeerd. Bij ons op de redactie zijn deze Spring Touring Summer sokken ondertussen eerste keus.

Verkrijgbaar in onze webshop in de maten S = 35-38; M = 39-41; L = 42-44; XL = 45-47.  Er zijn variaties voor zomer (rood-zwart) en winter (blauw-zwart) verkrijgbaar.

KOPEN

Vergelijkbare artikelen

Back to top button