Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Motorkleding met een vintage uitstraling

Motorkleding met een vintage uitstraling

Guns-Bikewear

De Franse motorkledinglijn Guns schoot in 2011 uit de startblokken en werd snel een begrip in de wereld van de gemotoriseerde tweewielers. De door een gepassioneerd motorrijder ontworpen kledingslijn miste z’n doel niet en kreeg terecht een loyale  schare trouwe volgers.

Catalogue-GUNSDe Guns kledijlijn heeft een vintage uitstraling en mikt bijgevolg vooral op de meer retro en klassieke motorrijder en motorijdster. Alles wordt gemaakt met zorgvuldig uitgekozen materialen. Daarbij worden ook de nieuwste technologieën gebruikt om de gebruiker optimaal comfort en bescherming te bieden. Het beperkt gamma omvat twee modellen helmen, een reeks textiel en lederen jassen, een aantal handschoenen en een gedeelte thermo accessoires. Dit alles voor zowel mannen als vrouwen.

Guns heeft een uniek gamma dat lifestyle en een tijdloze uitstraling combineert met een betaalbare prijs. Bekijk het vooral allemaal zelf eens op de Bike Design website. Daar kan je de volledige 2016 catalogus downloaden.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

ALPENTOURER motorsokken

Nieuwe motorkousen in frisse kleuren

De voeten van een motorrijder hebben behoorlijk wat te verduren. Desondanks mag er geen pijn of afkoeling ontstaan. Dat is allemaal mogelijk…

Goedhart Motoren viert het nieuwe motorseizoen

Goedhart Motoren viert de start van het nieuwe motorseizoen met een openingsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart.