Harley-Davidson presenteert ultieme proefritactie

image002

Harley-Davidson presenteert een nieuwe competitie waarin rijders kans maken op een unieke prijs. Door simpelweg een proefrit te maken op een van de Harley-Davidson Dark Custom-modellen, maken ze kans op het winnen van hun eigen Dark Custom-motor, ontworpen en gestyled door Dais Nagao, Harley-Davidson Senior Industrial Designer.

De winnaar zoekt zijn of haar favoriete Dark Custom-bike uit en customizet die samen met Nagao tot de ultieme droom-bike. Dit alles vindt plaats in de fabriek van Harley-Davidson in Milwaukee. Als het design af is, wordt de bike gebouwd door een lokale Harley-Davidson-dealer.

De prijs bestaat uit een ongelofelijke VIP-trip voor twee personen naar Milwaukee, de geboorteplaats van Harley-Davidson. Dit is inclusief hotelovernachtingen, een tour door het Harley-Davidson Museum en tickets voor lokale sportwedstrijden en/of concerten.

Maar dat is nog niet alles, want ook een volledig betaalde trip naar Californië is inbegrepen. Daar rijdt de winnaar rond op een exclusieve Dark Custom-bike, hij of zij krijgt een tour door de LA Custom Culture Scene met een lokale gids, en ontvangt tickets voor sportwedstrijden en/of concerten.

Om deze unieke ervaring vast te leggen, ontvangt de winnaar een camera waarmee hij of zij elk hoogtepunt kan registreren. Transfers, reserveringen in restaurants en kleding uit de Harley-Davidson Black Label Collection zijn allemaal bij de prijs inbegrepen.

Om mee te doen, hoef je alleen maar een proefrit te boeken op een van de Harley-Davidson Dark Custom-bikes – zoals de Harley-Davidson Street 750, Iron 883, Forty-Eight, Street Bob, Street Bob Special en Fat Bob. Ga naar www.h-d.com/testride voor je dichtstbijzijnde Harley-Davison-dealer en om een proefrit te boeken.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button