Startpagina » NIEUWS » Heb jij tips voor de Eifel of Ardennen?

Heb jij tips voor de Eifel of Ardennen?

P1030713

Onze eindredacteur Thijs was samen met zijn goede vriend Joost in de Eifel en de Ardennen voor een lang weekendje sturen. Op vrijdagochtend heen en op zondagmiddag terug: ideaal om er even helemaal uit te zijn en te genieten van de prachtige bossen, heuvels en natuurlijk bochten in Duitsland en Duitstalig België.

Joost is beginnend motorrijder, maar raakte op zijn Yamaha MT-03 niet van de kook als hij een haarspeldbocht in zijn vizier kreeg. De twee bezochten onder meer Monschau, Aken en Malmedy, en verkenden het prachtige gebied rond de Rursee met zijn vele bochten. Thijs had van Ducati Nederland een Multistrada meegekregen voor een praktijktest. Zijn conclusie: heel veel beter kan een motor niet zijn… Zijn volledige testrapport en het reisverslag lees je in een van de komende nummers van ALPENTOURER.

Heb jij tips voor de Eifel of Ardennen? Denk aan mooie stuurwegen, een leuk restaurantje, een plek om te bezichtigen… Thijs hoort ze graag van je, en neemt de beste in zijn artikel op. Stuur een e-mail.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

GPS 2004

GPS 4/2020: Duitsland | Oostenrijk

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 4/2020: toertochten in Duitsland en Oostenrijk.

Alpentourer 4/2020

ALPENTOURER 4/2020

In ALPENTOURER 4/2020 vind je aantrekkelijke reportages over Duitsland en Oostenrijk. Plus een praktijktest over de Moto Guzzi V85TT.