Laat je motor stressvrij vervoeren

Alpentourer-ADV1 (1)
Zie je op tegen de lange, saaie rit naar je vakantiebestemming? Dan kun je je motor per vrachtauto laten vervoeren. Een gespecialiseerd bedrijf is Motomove uit Kerkrade, dat sinds 2009 duizenden motoren veilig naar verre bestemmingen heeft vervoerd.

Je motor wordt in een speciale beschermende kooi gereden en met spanbanden stevig vastgezet. De vrachtauto rijdt naar de vakantiebestemming en jij reist snel en ontspannen per vliegtuig. MotoMove heeft de transporten afgestemd op de vluchtschema’s van de lowcost vliegmaatschappijen. Zij vliegen met grote regelmaat naar bestemmingen als Pyreneeën, Toscane, Alpen, Dolomieten en Andalusië. Een vlucht is meestal voor minder dan € 100 te boeken en je zit binnen 3 uur na vertrek in Nederland of België al op je motor, die klaarstaat nabij de luchthaven van de vakantiebestemming.

Omdat je met motortransport kosten voor brandstof, overnachtingen, tolgelden, slijtage en maaltijden uitspaart, is het transport niet eens duur. Bovendien breng je niet je kostbare vakantiedagen op een saaie snelweg door. Kijk voor meer informatie op de website van Motomove, of bel Rob van den Berg op +31 (0)45 26 00 345.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button