Speciale faciliteiten voor motorrijders

logis-002Logis Hotels, de grootste keten van onafhankelijke hotel-restaurants in Europa, biedt in drie van zijn Nederlandse hotels speciale faciliteiten voor motorrijders. Dit zijn Hotel De Tuinkamer in Ruurlo, Hotel Hoogeerd in Wijchen en Hotel De Leygraaf in Heeswijk-Dinther. Deze drie kleinschalige en gezellige hotels zijn zo een ideale uitvalsbasis voor motorrijders bij het verkennen van Nederland.

Motorrijders die in een van deze Logis Hotels verblijven, beschikken over een afgesloten ruimte, garage of privéparkeergelegenheid voor hun voertuig. Daarnaast bestaat er ter plekke de mogelijkheid om de motor te reinigen en kleinonderhoud te plegen. Voor de motorkleding stelt de hotelhouder een afgesloten en geventileerde ruimte beschikbaar. Verder zijn de hoteleigenaren goed op de hoogte van de mooiste motorroutes in de omgeving en stellen ze diverse routekaarten beschikbaar. Ook helpen ze bezoekers bij het verwijzen naar de beste motorgarages en -reparateurs. Tot slot weten ze de weg naar sectordealers en benzinestations die 24 uur per dag open zijn.

Logis Hotels biedt de speciale faciliteiten voor motorrijders ook in andere landen. Zo zijn er in Frankrijk maar liefst 257 hotels op toegerust. In Spanje bieden zestien Logis-vestigingen dit, in Italië tien en in België één. De hotel-restaurantketen streeft ernaar nog meer vestigingen te voorzien van de speciale motorfaciliteiten door andere hotels te acquireren en bestaande hotels aan te passen. Meer informatie over Logis Hotels is te vinden op www.logishotels.nl

Vergelijkbare artikelen

Vergelijkbare artikelen

Back to top button