Louis vanaf 2 juni ook in Assen

Van 2 tot 4 juni viert Louis zijn nieuwe kantoor in Assen. Het is na Tilburg de tweede in Nederland.

Op een ruimte van meer dan 1.000 m² in de Louis kantoor kunnen klanten een enorme selectie kleding verwachten, een hele wand vol helmen en een aparte ruimte met een coole loftsfeer voor urban en retro stijl. Daarnaast zijn er aanbouw- en verslijtonderdelen, reis- en kampeeraccessoires, smeermiddelen en onderhoudsproducten, werktuigen en nog veel meer – kortom, alles wat motorrijders nodig hebben. Zoals overal bij Louis zijn de vriendelijke sfeer en het deskundige advies gratis.

Louis kantoor

Assen is nu de 90e locatie voor Europa’s grootste winkelketen voor motorkleding en -techniek en na Tilburg de tweede in Nederland. Vanaf het TT Circuit Assen is de vestiging aan de Aziëweg 1 in slechts 10 minuten te bereiken via de A28. Vanuit Groningen duurt het een half uur.

Vergelijkbare artikelen

Nieuwe Louis-locatie

De beroemde MotoGP-racecircuit van Assen was een belangrijk criterium bij de keuze van de nieuwe locatie: “Er is nauwelijks een andere plaats in Europa die zo verbonden is met de motorsport als Assen – daar moesten we gewoon zijn!“ zegt het Louis-hoofdkantoor in Hamburg.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button