Met MoHo in het nieuwe seizoen

» 201223 moho 2021

MoHo – Motorrad Hotels – bestaat uit 55 motorvriendelijke hotels in Oostenrijk, Duitsland, Italië, Slovenië, Kroatië en Zwitserland. Wat de hoteliers zo speciaal maakt, is dat ze zelf gepassioneerde motorrijders zijn en van de motorvakantie van hun gast een unieke ervaring maken.

De MoHo hotels zijn al 25 jaar gericht op gastvrijheid voor motorrijders. Wie hier zijn vakantie doorbrengt, ervaart niet alleen een hotel en een paar toeristische wegen voor dagtochten eromheen. Er wordt een totaalervaring geboden, waarbij je ook de cultuur en de mensen van de streek leert kennen. De MoHo gastheren weten wat belangrijk is voor een perfecte motorvakantie. Zij kennen de mooiste toertochten buiten de platgetreden paden, echte insidertips voor restaurants onderweg en de beste fotostops.

Vergelijkbare artikelen

De nieuwe catalogus bevat ook enkele nieuwe motorhotels. Dat zijn Alpenparks Hotel & Appartment Montana in Matrei (Oost-Tirol) en Hotel Hierzegger in Bad Mitterndorf, Tauplitzalm, die beide op de lijst van “4 helmen”-hotels staan. Nieuw in de categorie “3 helmen” is Hotel Rose in de Wachau-streek, Hotel “Zur alten Post” in het zuidwesten van Stiermarken en Hotel Albergo Panorama in Trentino.

Er zijn nog veel meer hotels te ontdekken in de nieuwe catalogus. Zoals altijd dient hij voor motorliefhebbers als een inspiratiebron voor hun vakantie en als een begeleider op hun reis door de Alpen. Doorbladeren is in alle gevallen de moeite waard.

Bestel catalogus hier

Vergelijkbare artikelen

Back to top button