Moto Guzzi viert 50 jaar V7

Moto Guzzi Open House

Fans van Moto Guzzi treffen elkaar van 8 tot 10 september 2017 weer in Mandello del Lario. Tijdens Moto Guzzi Open House staan de poorten van de historische fabriek van Moto Guzzi wagenwijd open voor vrienden, fans en geïnteresseerden. Dit jaar is er een extra reden om naar Noord-Italië af te reizen, want dan wordt op en rond het Guzzi-terrein het vijftigjarig jubileum van de legendarische Moto Guzzi V7 gevierd.

De motoren met het adelaar-embleem worden al sinds 1921 in Mandello gebouwd. Vorig jaar kregen de Italiaanse motorbouwers bezoek van maar liefst 25.000 fans en vrienden  tijdens de Open House Day. Het schilderachtige stadje Mandello del Lario aan de oever van het Comomeer is de beste plek om mede-Guzzisti uit de hele wereld te ontmoeten, ervaringen uit te wisselen en samen de vijftigste verjaardag van de Moto Guzzi V7 te vieren.

Moto Guzzi Museum

Het weer en klimaat zijn in september vaak bijzonder fraai voor een paar uitgebreide toertochten. De schitterende landschappen, bergwegen, alpenpassen en natuurlijk de talloze bochten doen het motorhart sneller kloppen. Moto Guzzi nodigt alle aanwezige bikers in Mandello del Lario uit om hun foto’s en video’s onder de hashtag #ridebackhome met hun vrienden te delen.

Het middelpunt van het feestgedruis is het “Moto Guzzi Village“ op het fabrieksterrein. In en rondom de Moto Guzzi-fabriek wordt van alles georganiseerd, met onder meer muziek en veel informatie rond het merk. Meer over de Open House Day vind je op www.motoguzzi.com/nl of www.motoguzzi.com/be

Vergelijkbare artikelen

Back to top button