MOTORbeurs Utrecht 2024: motorwalhalla

De motormerken geven collectief invulling aan de verwachting van bezoekers om al het modelnieuws van 2024 bij elkaar te kunnen bekijken.

Al meer dan 35 jaar is MOTORbeurs Utrecht een uniek evenement waar alles wat met motorrijden te maken heeft samenkomt. Dat zal in 2024 weer het geval zijn van 22 tot en met 25 februari in de Utrechtse Jaarbeurs. Mooi nieuws dat de grote merken er weer staan: Ducati, BMW Motorrad, Kawasaki, Harley-Davidson, Honda, Suzuki, Yamaha en anderen. Ze vullen een hele hal waarin de merken centraal staan.

Malou Peters, beursmanager MOTORbeurs is blij om weer aan boord te zijn: “Wij zijn enorm positief over het feit dat alle motormerken weer aanwezig zijn tijdens de komende editie. Het aanbod op MOTORbeurs wordt hiermee compleet en daarmee kunnen we gehoor geven aan de wens van onze bezoekers.”

Meer dan 20 motormerken in één hal op MOTORbeurs Utrecht 2024

De organisatie van MOTORbeurs Utrecht zet 2024 alle motormerken centraal. “Naast activiteiten waar bezoekers de motoren zelf kunnen ervaren, is er ook per merk een presentatie met hun hoogtepunten en nieuws voor het komende motorseizoen”, licht Malou Peters toe. Naast de aanwezige motormerken meldt de organisatie dat inmiddels 120 exposanten zijn bevestigd. Een bezoek dat zeker de moeite waard is.

Vergelijkbare artikelen

Ga voor meer informatie en kaartverkoop naar de MOTORbeurs website.

Motorbeurs Utrecht

Vergelijkbare artikelen

Back to top button