Kleding netjes opbergen in de winter

rukka-goretext-winter

Voor de meeste motorrijders is het seizoen inmiddels voorbij. De motor staat gepoetst en wel in de stalling, in blije afwachting van het komende voorjaar. Maar wat doe je met je motorkleding? Maak je ook die klaar voor de winterslaap?

s100-pflegekombiDe meesten van ons zijn onderweg met kleding van textiel. Wij zorgen er altijd voor dat we de kleding na de laatste toertocht uitvoerig schoonmaken. We halen de protectors eraf en ook de uitneembare voeringen, zowel membraan als thermo. Vervolgens wassen we het jack en de broek gewoon in de wasmachine met een speciaal wasmiddel, zoals S100, dat verkrijgbaar is via onze website. We hebben diverse producten uitgeprobeerd maar deze bevalt ons het best. Zelfs lichte combi’s met vuile vlekken komen brandschoon uit de machine.

Nog een voordeel van dit wasmiddel dat speciaal voor textielcombi’s is ontwikkeld: het zorgt dat de vezels weer optimaal waterdicht worden, iets wat na een lang seizoen belangrijk is. En ook daar vertrouwen we op een product van Dr. O.K. Wack Chemie. De S100 impregneerspray beschermt duurzaam tegen vocht, zonder de werking van de membranen tegen te werken, en beschermt tegen verkleuren door zonlicht.

Vergelijkbare artikelen

Na afloop van het seizoen hangen er diverse combi’s te drogen in onze kleedkamer. Vooral de kleding die we zelf hebben aanbevolen in ALPENTOURER willen we graag nog uitvoerig gebruiken – hoewel ze al minstens 3000 kilometer lang aan weer en wind zijn blootgesteld voordat we er überhaupt iets over schrijven.

Voor iedereen die zijn textielkleding net zo goed wil verzorgen, bieden we in onze webshop een combipakket van S100 wasmiddel en impregneerspray voor maar 19,90 euro (plus verzending) aan.

Kopen

Vergelijkbare artikelen

Back to top button