Nieuwe jethelm Nolan N40

nolan-n40-650

Een lekker strak en modern design, praktische details voor optimaal gebruiksgemak en de rijwind losjes rond het gezicht voor het echte, pure motorgevoel: Nolan’s jongste aanwinst in het jethelm-gamma, de N40, is duidelijk niet voor één gat te vangen.

Het open karakter van de N40, met een lekker scherp, modern design, maakt hem uitermate geschikt voor een breed publiek: van motorscooteraars tot naked bike rijders en van toerders tot cruisers. De basis van de helm bestaat uit een sterke polycarbonaat schaal, aan de binnenzijde uitgerust met een antibacteriële voering, die uiteraard uitneem- en wasbaar is. Voor een optimale warmtehuishouding, ook voor een luchtige jethelm wel degelijk van groot belang, is de N40 uitgerust met het effectieve Air Booster ventilatiesysteem, met openingen op onder meer voor- en achterhoofd.

Vergelijkbare artikelen

nolan-n40-witVerder is Nolan’s nieuwste ook nog voorzien van met tal van praktische details. Zo mag een geïntegreerd zonnevizier, op de N40 traploos uitgevoerd, tegenwoordig niet meer aan de basisuitrusting van een jethelm ontbreken. Dankzij het snelwisselmechanisme is het vervangen van het extra brede anti-kras vizier in een oogwenk gebeurd, wat ook geldt voor het afstellen van de kinriem dankzij de standaard microlock snelsluiting. Daarnaast is de N40 ook nog voorbereid op het N-Com B4 en B1 bluetooth communicatiesysteem.

Is de N40 in standaard trim al een pittige verschijning, de in vier kleuren verkrijgbare Classic Plus N-com-uitvoering tilt het trendy karakter dankzij een standaard, in kleur gespoten zonneklep nog een treetje hoger. Deze zonneklep is overigens ook als accessoire (€ 40,00) beschikbaar voor de overige uitvoeringen.

Deze multifunctionele jethelm is er in een uiterst breed maten- (XXS t/m XXL) en kleurenspectrum. Naast tien basiskleuren is de N40 er ook in een tweetal Hi-Visibility varianten, te weten geel en oranje. Prijzen van de standaard uitvoering beginnen bij € 179,95, de Classic Plus N-com kost € 219,95.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

Back to top button