Nieuwe motorreisgidsen

» 210601 reisgids nl 1

Naast de reeds bestaande gids 55 alpenpassen en de Toeratlas Europa met 24 toersuggesties en korte beschrijvingen van honderd alpenpassen is de serie kortgeleden uitgebreid met twee compleet nieuwe titels. Dat zijn “Motorvakanties in Zuid-Duitsland” en het naslagwerk “100 mooie bestemmingen op pas- en bergwegen”.

Met elf suggesties voor motortochten tussen het Sauerland en de rand van de Duitse Alpen biedt Motorvakanties in Zuid-Duitsland meer dan 4000 heerlijke toerkilometers. Wie het boek koopt, krijgt ook een downloadlink naar de GPS-gegevens van de beschreven routes. Alle vier reisgids kosten 15 Euro per stuk plus verzendkosten en zijn verkrijgbaar in onze webwinkel.

100 Mooie bestemmingen op pas- en bergwegen presenteert daarentegen de mooiste bestemmingen in de vier Alpenlanden Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Zwitserland. Uit de verscheidenheid van meer dan duizend bestemmingen die er op www.alpenpaesse.de te vinden zijn, zijn er honderd bijzondere geselecteerd voor dit boek: passen, almweiden en markante plaatsen. Allemaal in detail beschreven voor iedereen die eindelijk zijn eigen passenmarathon wil beginnen.

Motorvakanties Zuid-Duitsland 100 pas- en bergwegen Toeratlas Europa 55 alpenpassen

Deze serie reisgidsen zal in de toekomst worden uitgebreid met nog meer uitgaven. Natuurlijk altijd in het Nederlands en met de kwaliteit die je van ALPENTOURER gewend bent.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button