Nieuwe Rukka combi’s

» 220304 Rukka Rapto R Raptorina

Rapto-R voor mannen en Raptorina voor vrouwen breiden de Armaprotection-serie van Rukka verder uit. Deze toercombi’s van de Finse kledingfabrikant zijn geschikt voor een breed temperatuurbereik, van het vriespunt tot kokende hitte. Bij warm weer kunnen verschillende ventilatieritsen in het jack en de broek gebruikt worden om de luchtcirculatie in het pak te optimaliseren.

De bijgeleverde warme donsvoeringen zorgen voor een goede isolatie bij het rijden in de kou. Het donzen binnenjack en -broek passen comfortabel onder de bovenkleding en kunnen in hun eigen zak opgeborgen worden als ze niet worden gedragen. Met een drielaags Goretex Pro laminaat zijn het jack en de broek zowel water- als winddicht. Dit kwalitatief hoogwaardige membraan biedt ook een sterk ademend vermogen. Armacor verstevigingen op ellebogen, schouders, knieën en heupen zorgen voor een grotere schuurweerstand.

Vergelijkbare artikelen

Prima zitcomfort

Voor extra comfort zorgt het Rukka Air Cushion systeem op het zitvlak. Het vormt een dun luchtkussen op het contactvlak met de billen, vermindert onaangename condensvorming en zorgt zo voor een optimaal zitcomfort tijdens lange ritten.

De twee nieuwe Rukka combi’s zijn verkrijgbaar in vele maten. De broeken zijn ook in drie verschillende lengtematen verkrijgbaar. De jacks kosten 1099 euro voor vrouwen respectievelijk 1249 euro voor mannen, de broeken 799 euro respectievelijk 899 euro – inclusief uitgebreide set protectoren.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button