Nieuwe Scrambler-eencilinder van Mash Motors

» 200113 Mash links web

De Franse motorbouwer Mash, die we tot op vandaag kennen vanwege zijn stijlvolle 125cc- en 250cc-tweewielers, tovert voor het nieuwe seizoen een geweldige verrassing uit zijn hoge hoed. Voor minder dan 7000 euro (in Nederland) is een ontzettend leuke Scrambler met een 650cc grote eencilinder al vanaf juni bij de dealer te koop.

De Mash X-Ride 650 perst 40 PK en 45 Nm uit 644 kubieke centimeters en lijkt met zijn uiterlijk en zijn prestatiecijfers een waardige opvolger van de legendarische XT500. Een vergelijkbare motor heeft Ducati met de Scrambler Desert Sled in zijn programma, maar dat is een tweecilinder die in Nederland ook nog eens ruim 13 mille kost!

Vergelijkbare artikelen

De lucht-/oliegekoelde vierkleps eencilinder lijkt op de krachtbron van de Honda Dominator uit de jaren negentig. De fraai gewelfde tank bevat 12 liter brandstof, waarmee het rijklare totaalgewicht iets meer dan 170 kilogram bedraagt. De banden in het formaat 120/70-17 voor en 150/60-17 achter zijn rond goudkleurige spaakvelgen gespannen. Een carterbeschermplaat, XT-stuur, digitaal combi-instrumentenpaneel en ledverlichting ronden de moderne uitrusting af. De X-Ride is in Frankrijk ontwikkeld en vormgegeven en wordt net als alle andere Mash-modellen in China gebouwd. Meer informatie vind je op de Mash-website.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button