Nieuwe Triumph Street Triple S A2

» Triumph Street Triple SA2 5549

Met de komst van de Street Triple S A2 biedt Triumph Motorcycles aan beginnende motorrijders een serieuze keuze voor een èchte motorfiets. De Triumph Street Triple S A2 is er nu voor iedereen.

Dat een motor voor het A2 rijbewijs maximaal 35 Kw mag hebben, is genoegzaam bekend. Aan die eis voldoet de Street Triple natuurlijk. Maar in tegenstelling tot andere A2-motoren, is de Street Triple S A2 hiermee allesbehalve een tamme machine geworden. De technische oplossing hiervoor bleek een aangepaste cilinderinhoud van het unieke driecilinder-motorblok; met 660 cc is het maximale koppel nog steeds een dikke 60 Nm, met daarbij ook nog steeds dat karakteristieke, duistere geluid.

Vergelijkbare artikelen

De 2018 Triumph Street Triple S A2 is compleet uitgerust en standaard voorzien van de modernste features, zoals ride-by-wire, ABS, RAIN- en ROAD rijmodi en traction control. Verder biedt de Street Triple een volledige pakket met LED-verlichting een vernieuwd LCD dashboard; allemaal standaard uitrusting van het hoogste niveau. Dat alles is verpakt in een uniek uiterlijk, met de befaamde dubbele koplampen, een diepzwart frame en de nieuwe, fraai ogende swingarm.

» Triumph Street Triple SA2 5550

De Triumph Street Triple S A2 is per eind oktober 2017 leverbaar via de officiële Triumph dealers. In Nederland kost de A2 € 10.200,– en in België € 9.080,–.

Meer Info

 

Vergelijkbare artikelen

Back to top button