Rokker Jeans introduceert nieuwe lijn

2014_rokker_DSC4613

Sinds dag één ontwikkelt en ontwerpt Rokker Jeans motorkleding voor modebewuste bikers die waarde hechten aan individualiteit en stijl maar geen concessies willen doen aan bescherming en veiligheid. Voor dat laatste staat vooral de binnenkant van de kleding garant. Die bestaat namelijk in z’n geheel uit Schoeller®-Dynatec. Dankzij deze innovatieve technologie garandeert Rokker bescherming tegen slijtage en hitte tot 100 km/u.

CHINO-BLACK-325x325De twee Zwitsers die het bedrijf startten, Kai Glatt (36) en Michael Kuratli (39), verwoorden de missie van hun bedrijf als volgt: “Onze doelstelling is om wat meer klasse in motorkleding te bieden, uiteraard zonder dat dat ten koste gaat van functionaliteit, bescherming en comfort. Een kledingstuk beschermt in onze visie pas echt goed als je het consequent en vooral graag draagt.”

Vergelijkbare artikelen

De collectie groeit

De nieuwe collectie Rokker-motorbroeken telt maar liefst vijftien modellen: tien voor heren en vijf voor dames. Op de broek Black Jack kan je nu ook een bijpassend motorjack dragen.

BLACK-JAKKET-VEST

Nieuw dit jaar zijn verder het beschermende vest en een eveneens beschermend shirt, wat vooral op warme dagen een uitkomst kan zijn. Nog een leuk nieuwtje: de modieuze chino-broek. Een uitkomst als je op de motor naar een vergadering of restaurant gaat, want de broek kleedt uitstekend af dus je hoeft je bij aankomst niet om te kleden.

De coole kleding van Rokker is verkrijgbaar bij officiële Harley Davidson-dealers, grotere motordealers en sommige jeansspeciaalzaken.

Meer informatie

Vergelijkbare artikelen

Back to top button