Startpagina » NIEUWS » Kleding & Accessoires » Shoei Neotec II – de opvolger

Shoei Neotec II – de opvolger

Sinds einde 2011 verheugt de Shoei Neotec helm zich in een grote populariteit. Tijdens het vorige seizoen kon deze systeemhelm ons opnieuw op alle fronten overtuigen, en hij krijgt van ons dan ook de hoogst mogelijke waardering. Nu stellen de Japanse helmbouwers zijn opvolger voor, genaamd Neotec II.

Hij is helemaal vernieuwd, vooral in de vormgeving. Enkele storende puntjes, die eigenlijk nogal marginaal waren, zijn aangepakt en de helm is nu nog stiller. Ook scoort hij punten met zijn goede aanvoer van frisse lucht.

Dat Shoei helmen tot de allerveiligste behoren, dat is bekend. Maar inmiddels behoren ze ook tot de meest communicatieve. Daarvoor is het speciaal voor de Neotec II ontwikkelde communicatiesysteem SRL (Shoei Rider Link) verantwoordelijk. Het is ontwikkeld door Sena en wordt nagenoeg onzichtbaar ingebouwd onderin de helm.

Vanaf januari 2018 is de helm te koop voor prijzen vanaf 599 euro. Hij is verkrijgbaar in 6 maten, waarvoor Shoei vier verschillende helmschalen bouwt. Het exclusieve SRL intercomsysteem kost 299 euro.

Informatie: shoei-europe.com

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

Goedhart Motoren viert het nieuwe motorseizoen

Goedhart Motoren viert de start van het nieuwe motorseizoen met een openingsweekend op zaterdag 25 en zondag 26 maart.

Praktijktip: Hoe maak je je motorhelm, inclusief vizier schoon?

Zoals een helm over jouw veiligheid waakt, heeft ook je helm af en toe goed onderhoud nodig.