Startpagina » NIEUWS » That Motorreizen: ultiem stuuravontuur

That Motorreizen: ultiem stuuravontuur

that-tours-nl

Motorrijden in Andalusië, langs de Noorse fjorden of in de Schotse hooglanden? That Motorreizen biedt meer dan 70 individuele en groepsreizen aan. Het reizenprogramma 2016 is vanaf nu online.

Nieuw voor komend seizoen is de reis ‘Picos de Europa-Cantabrië-Asturias’ in Noord-Spanje: een 8-daagse pilottour over insiderwegen door het nationaal park Picos de Europa. Highlights: Picos de Europa, Costa Verde, Parque Natural de las Fuentas de Narcea en overnachten in historische Parador-hotels. Als extra wordt je motor vervoerd van Nederland naar Bilbao en terug.

Ook nieuw is de reis ‘Ardèche-Cevennes’ in Frankrijk: een 7-daags uitdagend stuuravontuur over verlaten bergwegen van onder meer de Cevennen. Er wordt overnacht in een historische ‘bastide’, een versterkte nederzetting.

Wil je meer weten? Roger Thewissen van That Motorreizen (+31 045 5444219) beantwoordt graag je vragen. Of stuur een mailtje naar info@thatmotorreizen.nl.

Print Friendly, PDF & Email
x

Check Also

GPS 4/2018: Frankrijk | Zwitserland | Luxemburg

De beschikbare gps-gegevens van ALPENTOURER 4/2018: toertochten in Frankrijk, Zwitserland en Luxemburg.

ALPENTOURER 4/2018

In ALPENTOURER 4/2018 vind je reportages over individuele toertochten in de westelijke Alpen: Frankrijk, Zwitserland een de Dolomieten.