Nieuwe TomTom Rider 410 als Great Rides Edition

TomTom-Rider-410_10-Jahre-Rider-650-1

Tien jaar geleden kwam de Nederlandse navigatiespecialist TomTom voor het eerst met een draagbaar navigatie-apparaat voor motorrijders: de TomTom RIDER. Om dit jubileum te vieren, introduceert TomTom de nieuwe Rider 410 als Great Rides Edition. In het Jubileumpakket zijn wereldkaarten inclusief lifetime update en 100 van de spannendste motorroutes in Europa inbegrepen.

De TomTom Rider 410 is gebaseerd op de TomTom Rider 400, die in februari 2015 is voorgesteld en door ALPENTOURER na een uitgebreide seizoenstest het predicaat ‘TOP-product’ heeft gekregen. Hij biedt een serie bijzonder interessante functies, waaronder actuele wereldkaarten, routeplanning met TomTom MyDrive en planning van een rondrit.

Vergelijkbare artikelen

TomTom-Rider-410-Lifestyle_01-325-1Nadat je hebt ingesteld hoe avontuurlijk je route mag zijn, maakt het apparaat het mogelijk om mooie, bochtenrijke wegen te ontdekken en saaie stukken rechtdoor te vermijden. Hij biedt keuze uit drie gradaties voor bochtenrijke of bergachtige wegen, wat garant staat voor een spannende rit. Bovendien kunnen motorrijders dankzij de rondritplanner nieuwe routes ontdekken. Je kiest gewoon het gebied uit waar je wil rijden, en selecteert het startpunt en individuele tussenpunten.

De TomTom Rider 410 biedt de mogelijkheid om thuis voor vertrek de routes te plannen met TomTom MyDrive. De gebruiker kan inspiratie opdoen met de routes van bevriende bikers en zelf routes op de pc maken voordat ze via MyDrive in de Rider worden geupload.

In zijn houder kan de Rider 410 veranderen van liggende naar staande (portrait) modus, om meer overzicht te hebben van de bochten die eraan zitten te komen. Je kunt nu ook telefoongespreken via je navigatie aannemen en dankzij de aanwijzingen via een Bluetooth audiosysteem in de helm de ogen te allen tijde op de weg houden. De TomTom Rider 410 is ook zonder meerprijs uitgerust met levenslange TomTom Traffic en flitspalen en een display dat onmiddellijk op aanrakingen reageert, en met handschoenen kan worden bediend.

De nieuwe TomTom Rider Great Rides Edition is in twee uitvoeringen verkrijgbaar bij de dealer en op TomTom.com: de TomTom Rider 410 kost 399 euro en de TomTom Rider 410 Premium Pack kost 499 euro. De laatste is tevens voorzien van een autohouder, een anti-diefstaloplossing en een robuust draagetui.

Vergelijkbare artikelen

Back to top button